Kalokagathia – Titans Veľké Kapušany prinášajú do Veľkých Kapušian ďalšie cenné medaily

Dňa 23.03.2019 usporiadal Slovenský zväz Kickboxu v spolupráci s klubom PAGA GYM Poprad 2. kolo OPEN LIGY SZKB V KICKBOXE 2019 v týchto disciplínach: Point fighting, Light contact, Kick light, Full contact, K1 FC v kategóriách katedi, juniori, seniori.

V priestoroch Aréna Poprad sa do bojov zapojili aj zverenci trénera Ferdinánda Kočiša z klubu Kalokagathia – Titans Veľké Kapušany: Michaela Fedičová a Dárius Kočiš. Barbara Kalán nenastúpila kvôli zraneniu, z ktorého sa nestihla zotaviť.

Súboje prebiehali od 09:30 hodiny a obaja reprezentanti mesta Veľké Kapušany sa vrátili domov s medailami.

Michaela Fedičová získala  1. miesto v disciplíne K1, 1. miesto v disciplíne Full contact, 3. miesto v Kick light (2 zlate, 1 bronz)

Dárius Kočiš získal 2. miesto v disciplíne Kick-light a 2. miesto v disciplíne light contact (2 strieborné medaily)

Do Veľkých Kapušian priniesli 2 zlaté, 2 strieborné a 1 bronzovú medailu.

Z čoho sa tešíme?

Z úspechov športového klubu Kalokagathia – Titans Veľké Kapušany, pretože klub reprezentuje Veľké Kapušany nielen na Slovensku, ale aj na medzinárodnej úrovni. Vedia o nás vďaka úspešným športovcom od Poľska, po Maďarsko, Srbsko, Ukrajinu, Česko, Chorvátsko až po Rakúsko a aj v ďalších iných krajinách.

Úprimne nás teší aj to, že máme vo Veľkých Kapušanoch človeka, akým je Ferdinand Kočiš. Výsledky, ktoré jeho zverenci dosahujú sú výsledkami jeho doterajšej celoživotnej práce, ktorej sa venuje denno denne. Je prirodzená autorita, ktorú mnohí nasledujú. Nielen v kickboxe, ale aj lukostrelectve, Tae boo, TRX, Warrior fit , Aikido, Kendo, v zdravom životnom štýle a ochrane životného prostredia a spája ľudí nielen pri športe, ale aj zbere odpadu, a mnohých charitatívnych akciách.

Ferdinand Kočiš je naozaj človek, ktorý pre mesto Veľké Kapušany a jeho občanov robí mnoho. Má v sebe pokoru a pracuje, pretože vie, že práca je jeho vysvedčením. O jeho fungovaní si môžete prečítať TU

My prajeme klubu Kalokagathia mnoho, mnoho úspechov a radosti z práce, ktorú robí nielen tréner Nándi, ale aj všetci ľudia okolo neho a želáme mu veľa ďalších nápadov, ktorými naďalej bude spájať všetky vekové kategórie v našom meste do jednej veľkej úžasnej športovej rodiny minimálne takej, ako ju má Kalokagathia teraz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov