CROSSFIT SÚŤAŽ SPOJENÁ S FIT NARODENINOVOU PARTY.

 Ročnica pôsobenia  mestského športového klubu Kalokagathia v nových priestoroch sa dňa 12.01.2019  oslávila patrične a primerane SILOVOU VYTRVALOSTNOU SÚŤAŽOU pre mužov a ženy a fitnes narodeninovou party.

 Súťaž bola celodenná. 12 účastníkov ( 4 ženy, 8 mužov) prichádzalo podľa vopred dohodnutého časového rozpisu  od 9:00 hod.- 19:00 hod. V deň súťaže im tréner Bc. Ferdinand Kočiš  ( poobede s posilou s Klaudiou Szatmáriovou) meral čas zvládnutia ,,kolečka disciplín,, ,ktorý sa  po poslednom súťažiacom o 19:00 hod. zjednotil a vyhodnotil na narodeninovej party. Klub bol otvorený aj pre širokú verejnosť, ktorá mohla prísť, podporiť súťažiacich, alebo bola zvedavá na vybavenie interiéru klubu, či sa pohrávala s myšlienkou ,že sa stane v budúcnosti jej aktívnym, pasívnym členom, alebo si chcela osobne dohodnúť termín na diagnostiku tela.

Ženy mali ľahšie disciplíny, čomu zodpovedal aj ich čas zvládnutia. Najlepší získala Klaudia Szatmáriová 24,07 minút. U mužoch najlepší čas  39,54 minút vybojoval Kristián Krajnyik. Z 8 mužov sa dvaja  vzdali pred dokončením disciplín.

Súťažné disciplíny boli nasledovné:

Muži súťažili v disciplínach ako: zhyby na hrazde ,kliky na bradlách, drep s výskokom na bedničku ,mŕtvy ťah s vlastnou váhou ,angličák ,zdvíhanie nôh na hrazde ,tlačenie záťažovej sánky  

Ženy mali  zhyby na hrazde s expanderom ,klasické kliky, výskok na bedničku ,mŕtvy ťah ,angličák, dvíhanie kolená vo vise na hrazde, tlačenie záťažovej sánky

Meral  sa čas, za aký zvládli  vymenované disciplíny spolu a ten rozhodol o cenných odmenách, ktorými boli:

1.miesto- vstup na 6 mesiacov zdarma
2. miesto- vstup na 4 mesiace zdarma
3. miesto- vstup na 2 mesiace   zdarma

Večer o 19:00 hod. bolo vyhodnotenie a po ňom narodeninová party do 21:00 hod.

 Ešte skôr, než začnete o sebe pochybovať, že to nie je nič pre Vás, vyvediem Vás z omylu. Prihlásené ženy stretávate bežne ,dennodenne. Útle , pôsobiace dojmom krehkosti. Nikdy by ste o nich nepovedali, že sú to tak silné bojovníčky.  

 

 

 .

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov