Futbalový a športový tábor v roku 2021 – Deň prvý

Veľké Kapušany – 30 detí – kvalitní tréneri – futbal v rôznych podobách – zaujímavé tréningy – existujúce kamarátstva a nové, ktoré vzniknú .

To všetko zažije 30 detí z Veľkých Kapušian, ktoré rodičia prihlásili do druhého futbalového campu organizovaného pod záštitou primátora mesta Veľké Kapušany Petra Petrikána a futbalistu Igora Zofčáka, športovou spoločnosťou UCM s.r.o / UCM – kids.

Športovú spoločnosť UCM s.r.o / UCM – kids, zastupuje Michaela Ďubeková, ktorá uviedla, že denný športový kemp je plný tréningu, pohybu a hier so zameraním na futbal.

Prvý deň majú účastníci futbalového kempu za sebou a my Vám prinášame zábery priamo z futbalového štadiónu, kde prebiehal a súhrn udalostí.

“Prvý deň sa začal veľmi emotívne. Zlanárila som primátora, pretože v odtokovej rúre sa zaseklo mačiatko. Takže najskôr sme vyslobodili zaseknuté mačiatko a potom sa mi zase slzy vtisli do očí kvôli deťom, ktoré k nám začali prichádzať,” zhrnula Michaela Dubeková úvod prvého stretnutia.

Michaela je manželka futbalistu a časť svojho života sa rozhodla venovať deťom a futbalu. Je matkou, ktorá chodí po tréningoch, zápasoch, ktorá žije vo futbalovom svete a bojuje za všetky deti, ktoré milujú tento šport. Špecializuje sa na deti z menších miest a obcí. 

“A spomeňte ešte, že ľudia sú tu na východe neskutočne nápomocní a ochotní a zlatí. V tejto dobe, je to naozaj pocit nad zlato a prosím oznámte všetkým, že na východe je toho veľa, len málokto vidí…nie je pravda, že tu nie je nič,” dodala Michaela.

Fotogaléria :

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov