A je to tu! Čo čaká na deti vo Futbalovom a športovom tábore v roku 2021?

Futbalový kemp vo Veľkých Kapušanoch otvára svoje futbalové brány od zajtra. Pôjde o 2. ročník plný tréningov, futbalu a emócií. V tomto roku sa do tábora prihlásilo 30 detí, čo je viac oproti minulému roku. Budú sa stretávať od pondelka do piatku na futbalovom štadióne vo Veľkých Kapušanoch a v prípade zlého počasia majú organizátori pripravené aj iné alternatívy. 

Futbalový kemp organizuje športová spoločnosť UCM s.r.o / UCM – kids pod záštitou primátora mesta Veľké Kapušany Petra Petrikána a futbalistu Igora Žofčáka.

Oslovili sme Michaelu Dubekovú, aby nám načrtla, čo deti, ktoré sa prihlásili do futbalového kempu tento rok čaká. 

“Aj v tomto roku sa deti môžu tešiť na futbalové osobnosti, ktoré ich prídu podporiť. Budú ich trénovať tréneri, ktorí majú za sebou bohatú trénerskú skúsenosť. Ľubomír Reiter, Branislav Sokoli, Ján Šafranko. A dvaja tréneri mládeže z Kisvardy, z futbalovej akadémie.”

V tábore budú aj terajší, alebo už bývalý hráči, Igor Žofčák, Marián Juhás, Peter Jurco a Miroslav Tóth. Pracujeme aj na tom, aby sa podarilo hlavne časovo zorganizovať aj stretnutie s hráčom, ktorý má za sebou aj futbalovú kariéru v reprezentácii. Meno zatiaľ neprezradím.

Firma UCM zasponzorovala darčeky pre deti, zabezpečila som im bazén, aby sa mohli osviežiť. Simona Jánosová rôzne pochutiny počas celého kempu, ale čo je hlavné, aj v tomto roku je nám veľmi nápomocný primátor mesta Peter Petrikán. 

“Veľmi sa teším a verím, že sa nám podarí posunúť futbal na východe Slovenska pre mládež opäť o pár krokov vpred.”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov