Mesto Veľké Kapušany NIE JE TO ISTÉ, ako Mesto Veľké Kapušany – Nagykapos

FB stránka Mesto Veľké Kapušany nie je stránka, ktorú spravujú zamestnanci Mestského úradu a kde dostanete odpovede na Vaše podnety, podklady, otázky od kompetentných osôb.

Táto stránka nie je oficiálna stránka Mesta Veľké Kapušany.

 

Stránka Mesto Veľké Kapušany – Nagykapos je stránka, ktorú spravujú zamestnanci Mestského úradu a Vaše postrehy a podnety dostanú priamo k príslušným zamestnancom, ktorí Vám môžu pomôcť.

Na túto skutočnosť upozornil dňa 08.12.2020, na zasadnutí Mestského zastupiteľstva aj primátor mesta Peter Petrikán a poprosil poslancov, aby apelovali na svojich voličov a upozorňovali občanov na to, že kde a akým spôsobom môžu adresovať svoje podnety a názory, aby boli včas a k spokojnosti občanov vyriešené.

Z toho vyplýva, že keď napíšete na stránku Mesto Veľké Kapušany, aj keď má obdobný názov, ako oficiálna mestská stránka – Mesto Veľké Kapušany – Nagykapos, nie je stránkou mesta a potom sa stane, že Vaše podnety sa nedostanú k dotyčnému vedúcemu odboru, ktorý môže poveriť príslušného zamestnanca Mestského úradu odstránením problému, alebo Vám môže zodpovedať Vaše otázky. Čiže keď ste doteraz písali podnety a posielali ste ich na stránku Mesto Veľké Kapušany a k náprave Vášho podnetu nedochádzalo, stali ste sa možno obeťou podvodu, pretože Vás správca danej stránky uviedol do omylu tým, že sa vyjadroval ako kompetentná osoba, ktorá dokáže Váš problém vyriešiť. 

Mesto má aj oficiálne webové sídlo mesta Veľké Kapušany, ktorá má názov www.vkapusany.sk

Ak kliknete na odkaz, na pravej lište nájdete odkaz na Mobilnú aplikáciu, ktorú keď otvoríte nájdete presný postup, ako si ju nainštalovať do mobilu a môžete posielať podnety priamo zo svojho mobilu na Mestský úrad.

Ďalší spôsob je iný. Opäť musíte kliknúť na webstránku mesta Veľké Kapušany www.vkapusany.sk

Keď si ju otvoríte, na ľavej strane nájdete ikonu Otázky a odpovede

Ak kliknete na ikonu Otázky a odpovede, zistíte, že ak :

Máte otázky, ktoré sa týkajú mesta alebo mestskej samosprávy? Neviete, ako a kde vybaviť konkrétnu záležitosť?
Napíšte svoju otázku v priloženom formulári a v čo najkratšom čase uverejníme
, v spolupráci s príslušnými zamestnancami mesta z danej oblasti, odpoveď. Odpovede sú uverejňované v poradí podľa dátumu prijatia otázky.

  Rubrika Otázky a odpovede nie je zriadená na základe zákona 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám a ani ju nenahrádza. Je to služba nad rámec zákona, ktorej cieľom je vychádzať v ústrety občanom a uľahčiť ich prístup k niektorým odpovediam.
Prosíme vás o slušnú formuláciu vašej otázky. Obsah tejto stránky by mal rešpektovať vzájomnú ústretovosť a toleranciu. Provokácie, hanobenie a urážky budú ignorované a príspevky s uvedeným obsahom nebudú publikované, alebo budú redakčne skrátené. Táto rubrika tiež neslúži na opakovanú vzájomnú diskusiu. Položením otázky jej autor zároveň udeľuje súhlas Mestu Veľké Kapušany na zverejnenie svojho mena a priezviska. Mesto Veľké Kapušany si vyhradzuje právo neuverejňovať a neodpovedať na anonymné otázky. Položením otázky jej autor zároveň udeľuje súhlas Mestu Veľké Kapušany na zverejnenie svojho mena pri odpovedi na webovej stránke mesta. Osobné údaje budú uchovávané len pre potreby komunikácie. Prístup k osobným údajom má správca webovej stránky v rámci svojej servisnej činnosti. Osobné údaje budú uchovávané počas zverejnenia otázky na webovej stránke. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kedykoľvek odvolaný na mailovej adrese  spravca.ikt@vkapusany.sk. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

Na oficiálnej webstránke mesta Veľké Kapušany nájdete aj telefonické kontakty na vedúcich zamestnancov Mestského úradu, ktorých môžete kontaktovať.

My sme sa opýtali aj poslanca Mestského zastupiteľstva tentokrát v Michalovciach, ktorý je zároveň poslancom Košického samosprávneho kraja Milana Kaplána, ako vníma to, že existujú dve stránky s názvom Mesta Veľké Kapušany. 

“Stránka tváriaca sa ako stránka mesta je drzosť, určite to nie je to korektné,” uviedol Milan Kaplan.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov