DRAHÍ KAPUŠANČANIA, ktorí prinášate svoje srdcia na dlani.

Nevedeli sme nájsť primerané oslovenie ….  A to z úcty k Vám, k Vašim obrovským srdciam. Klasické oslovenia sa nám zdali nemiestne…

Prečo?

Pred 2. dňami, keď sme zdieľali článok o pripravovanej akcii sadenia stromčekov a zelene v našom meste, rozhodli sme sa k nemu napísať názorový článok. Kto ho nečítal, môže kliknutím na :TU.

Dovolili sme si posunúť  naše myšlienky o pripravovanej akcii smerov k Vám a aj nás samých prekvapuje to, že celá myšlienka nadobudla takýto rozmer a že sa k nej hlásite zo všetkých strán, dokonca aj z rôznych kútov sveta. 

Lietame v oblakoch a ďakujeme, že áno sme úžasné mesto s úžasnými ľuďmi- VAMI– a tento pocit, túto skutočnosť, toto Vaše veľké gesto a Vašu lásku k mestu nenaruší nikto a nič so zlými úmyslami. Pôjde v čerty kade ľahšie.

Na tejto akcií vidieť, že nech si tára kto chce, čo chce….mesto je plné zlatých ľudí. Plné Vás. 

Čo ďalej? 

Ďakujeme, že ste. A už dopredu ďakujeme, že tých, ktorých osobne nepoznáme na akcii spoznáme, pretože okrem iného vkport ponúkol mestu svoju pomoc aj v celkovej organizácii tohto dňa – keď sme to už tak ,,nafúkli,,- tak si to aj zjedzme)))))))))) A tešíme sa na spoločné fotky.

Pozor.

Obrovské rozmery akcie si vyžadujú, aby sme pristúpili k usporiadanejšej organizácií dňa.

Poprosím Vás všetkých, ktorí sa akcie zúčastníte, aby  ste kontaktovali usporiadateľov na tel. čísle 0908 258 583.

Je potrebné vedieť kto, koľkí- počet , o ktorej, čo donesú…… Kvôli organizácií a plynulému priebehu. 

Poprosíme buďte takí láskaví ešte túto prosbu zrealizujte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov