Chceme poslanecký exhibicionizmus, alebo reálne skutky – Názorový článok

V našej rubrike Týždeň v kocke, ktorú zverejňujeme pravidelne vždy v nedeľu podvečer prinášame naším čitateľom aj prehľad o miestach, kde pracujú pracovníci, ktorí vykonávajú aktivačnú činnosť formou menších obecných služieb pre mesto Veľké Kapušany. Takmer v každej rubrike Týždeň v kocke sme spomenuli aj upratovanie v Mestskom parku. 

Veľká vďaka ľuďom a rovnako aj koordinátorom, ktorí pristupujú k tejto činnosti zodpovedne, pretože ich každodenná práca sa viditeľne odzrkadľuje na čistote mesta nielen v Mestskom parku, ale aj v iných častiach mesta. Títo ľudia majú mesačný aktivačný príspevok 63 Eur a zametajú, hrabú, zbierajú smeti.

Ak máte pocit, že sa ešte nedostali k vám, buďte trpezliví. V meste ešte stále prebieha jarné upratovanie a dostanú sa na rad aj miesta, kde zatiaľ neboli.

Pre porovnanie prinášame názorový článok o Poslaneckých platoch

Čo sa nám nepáči?

Poslanecký exhibicionizmus, ktorý do komunálnej politiky nepatrí.

Načo narážame?

Na “Selfie” (fotografický autoportrét) pána poslanca Balogha, ktorý si pripísal prácu iných ľudí, ako vlastnú zásluhu, keď zverejnil text :

V parku je už asi 3-tí týždeň pekne čisto. Len tak ďalej. ???????
A park szépen kivan takarítva es már 3 hete ahogy figyelem rend van ott. Csak igy tovább.???????”

Náš názor

Takáto forma zviditeľňovania je prinajmenšom trápna, pretože ak by išiel v šľapajach iného poslanca, ktorý nedávno spojil občanov mesta a zorganizoval akciu na ktorej sa vyčistil odpad za mestom Veľké Kapušany smerom na Vojany – časť – Agátový lesík pri bývalej vinici, bolo by to efektnejšie. Napísali sme o tom a článok si môžete prečítať tu

Exhibicionizmus do politiky nepatrí, pretože nie je politikou, ale úchylkou.

A ako vraví Ivan Brožík, novinár a publicista – “Politika nie je o tom, aby sa nejaký exib zviditeľňoval. Na to v parku stačí kabát a pod kabátom “TO”.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov