Gastronómia

JOSEF KOHUT- hostinský, ktorý budove na rohu križovatky na Veškovce vtisol svoje meno na celé storočie ako pečať.

Autor: Renáta Némethová Na rohu križovatky stojí smutne ošarpaný dom. Bývalá slávna Kohutová krčma. Táto fotka nezobrazuje jej terajší stav ...
Čítať Viac

A nagykaposi srácok –a Fulac BBQ csapata és a 2019-es év első versenye

A nagykaposi srácok –a Fulac BBQ csapata április utolsó hétvégéjén részt vett a  BBQ Bulls Salzburg által rendezett 5. BBQ & ...
Čítať Viac

V klube Kalokagathia sa piekol “chlieb”

Ak vás zaujíma možno niekedy nekonvenčné, ale zato efektívne vylepšovanie životosprávy pre vaše zdravie, výkon a úspech, tak v klube ...
Čítať Viac

Zapekaný hermelín v lístkovom ceste (videorecept)

Inšpirácia na rýchly obed, alebo večeru ...
Čítať Viac

3 kroky k dokonalým hranolčekom (dobruchuť.sk)

Chcete vždy pripraviť zlatohnedé hranolčeky chrumkavé na povrchu a vláčne vo vnútri? Žiaden problém! zdroj foto: iStockphoto 1)Veľký zemiak varného ...
Čítať Viac

Nátierky z pečeného cesnaku, lososa, zo skaramelizovanej cibule (sme.sk)

Nátierka z pečeného cesnaku Hoci je cesnak chutný a zdravý, veľa ľudí ho radšej oželie, kvôli nevábnej vôni, ktorú zanecháva ...
Čítať Viac

Slávnu Sacherovu tortu vymyslel Slovák. Otcov recept sa mu zdal nudný, a tak doň pridal niečo navyše.(dobrenoviny.sk)

Vychýrená delikatesa, obliata horkou čokoládovou polevu a naplnená marhuľovou marmeládou, sa radí medzi najznámejšie vyhľadávané viedenské dezerty. Málokto však možno ...
Čítať Viac

Čokoládové muffiny s krémom (mnamkyrecepty.sk)

Suroviny Cesto: 300 g polohrubej múky 2 vajcia 160 g cukru kryštál 150 g rozpusteného cukru 170 ml mlieka 2 ...
Čítať Viac

Bulgur – prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť? (dobruchut.sk)

Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší. O bulgure sa hovorí, ...
Čítať Viac

Najjednoduchší nedeľňajší koláčik

Hľadáte recept na niečo rýchle, sladké, voňavé? Tento koláč vám nezaberie viac času, ako 30 minút. Potrebujeme - 1/2 kg ...
Čítať Viac
Prejsť na panel nástrojov