Gastronómia

JOSEF KOHUT- hostinský, ktorý budove na rohu križovatky na Veškovce vtisol svoje meno na celé storočie ako pečať.

Na rohu križovatky stojí smutne ošarpaný dom. Bývalá slávna Kohutová krčma. Táto fotka nezobrazuje jej terajší stav. Prešla som dnes ...
Čítať Viac

A nagykaposi srácok –a Fulac BBQ csapata és a 2019-es év első versenye

A nagykaposi srácok –a Fulac BBQ csapata április utolsó hétvégéjén részt vett a  BBQ Bulls Salzburg által rendezett 5. BBQ & ...
Čítať Viac

V klube Kalokagathia sa piekol “chlieb”

Ak vás zaujíma možno niekedy nekonvenčné, ale zato efektívne vylepšovanie životosprávy pre vaše zdravie, výkon a úspech, tak v klube ...
Čítať Viac

Zapekaný hermelín v lístkovom ceste (videorecept)

Inšpirácia na rýchly obed, alebo večeru ...
Čítať Viac

3 kroky k dokonalým hranolčekom (dobruchuť.sk)

Chcete vždy pripraviť zlatohnedé hranolčeky chrumkavé na povrchu a vláčne vo vnútri? Žiaden problém! zdroj foto: iStockphoto 1)Veľký zemiak varného ...
Čítať Viac

Nátierky z pečeného cesnaku, lososa, zo skaramelizovanej cibule (sme.sk)

Nátierka z pečeného cesnaku Hoci je cesnak chutný a zdravý, veľa ľudí ho radšej oželie, kvôli nevábnej vôni, ktorú zanecháva ...
Čítať Viac

Slávnu Sacherovu tortu vymyslel Slovák. Otcov recept sa mu zdal nudný, a tak doň pridal niečo navyše.(dobrenoviny.sk)

Vychýrená delikatesa, obliata horkou čokoládovou polevu a naplnená marhuľovou marmeládou, sa radí medzi najznámejšie vyhľadávané viedenské dezerty. Málokto však možno ...
Čítať Viac

Čokoládové muffiny s krémom (mnamkyrecepty.sk)

Suroviny Cesto: 300 g polohrubej múky 2 vajcia 160 g cukru kryštál 150 g rozpusteného cukru 170 ml mlieka 2 ...
Čítať Viac

dávame do pozornosti materiál s názvom :Zásady pre zvýšenie bezpečnosti a kvality nakupovaných surovín pre hromadné stravovanie,ktorý vypracovalo Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka a v máji 2016 ho schválila vláda SR.

Zdroj: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SRhttp://www.mpsr.sk/sk/index.php?navID=1&id=13842&start 04-02-2019 Zriaďovateľom a prevádzkovateľom zariadení hromadného stravovania (škôlky, školy, sociálne služby a pod.) ...
Čítať Viac

Bulgur – prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť? (dobruchut.sk)

Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší. O bulgure sa hovorí, ...
Čítať Viac
Loading...
Prejsť na panel nástrojov