A nagykaposi srácok –a Fulac BBQ csapata és a 2019-es év első versenye

A nagykaposi srácok –a Fulac BBQ csapata április utolsó hétvégéjén részt vett a  BBQ Bulls Salzburg által rendezett 5. BBQ & Bier – KCBS BBQ Competition versenyén , ami számukra a 2019-es év első versenye volt.

A fiúk már pénteken elindultak a Nagykapostól mintegy 870 km-re fekvő Salzburg (Ausztria) városába, hogy a szombaton kezdődő versenyen megkűzdjenek egy nagyon erős mezőnyben. Az idő nem volt kedvező, de ennek ellenére remek hangulatban telt a hétvége.

A 25 csapatos mezőnyben az összetett 8. helyet sikerült elérniük. Trófeát a sertésoldalas kategóriában szereztek, a 3.helyen végeztek – amire nagyon büszkék. Következő versenyükre  a  Brew ‘n’ Q – ra Angliába repülnek május végén.

Nagy megtiszteltetés, hogy erre a versenyre meghívást kaptak. Ez a verseny egy újabb kihívás lesz számukra, mivel itt nem a saját Pit Boxukban készítik majd el húsokat, hanem az ott kapot sütővel és alapanyagokkal kell  dolgozniuk.

Köszönetüket fejezik ki Nagykapos városának – aki anyagi támogatásban részesítette a csapatot, hogy képviselhessék városunkat külföldön is.

Hajrá fiúk, csak így tovább 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov