Šport spája a spájal aj na Gymnáziu vo Veľkých Kapušanoch

Šport spája je názov iniciatívy, ktorá sa rozbehla na Gymnáziu vo Veľkých Kapušanoch, piatok 13. októbra.

Usporiadateľom bolo samotné familiárne známe GVK, ktoré už niekoľko dní vyzývalo a pozývalo rodičov, žiakov, absolventov a ďalších na volejbalový turnaj.

V úvodnej reči Mgr. Mišľan Ľudovít PhD.,MBA, riaditeľ GVK privítal všetkých prítomných a podotkol, že nejde o turnaj na život a na smrť, ale ide o čas trávený spolu a upevnenie vzťahov medzi zúčastnenými.

Rozhodcovskej úlohy sa zhostil Igor Beňo, pedagóg GVK.

Družstiev bolo niekoľko: Družstvo ZŠ POH, Družstvo ZŠ J. Erdélyiho, Družstvo GVK1, Družstvo GVK2, Družstvo absolventov a rodičov, Družstvo pedagógov.

Snaha, túžba po víťazstve a radosť z hry boli esenciou všetkých družstiev. Niektorí si oprášili spomienky z čias mladosti, iní si radi zmerali sily so skúsenejšími.

Organizáciu hostitelia zvládli na jednotku. Po náročných zápasoch na všetkých zúčastnených čakalo pohostenie, guľáš, sladké koláčiky a kofola.

V rámci vyhodnotenia riaditeľ školy prízvukoval, že nešlo o prvú a poslednú iniciatívu. Z volejbalových turnajov medzi žiakmi, absolventmi, rodičmi a pedagógmi chce škola vytvoriť tradíciu a myšlienku Šport spája rozširovať aj ďalej.

Fotogaléria:

           

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov