NAŠA MLÁDEŽ – BUDÚCNOSŤ STOLNÉHO TENISU VO VEĽKÝCH KAPUŠANOCH

Pri bilancovaní práve ukončeného ročníka mládežníckych stolnotenisových súťaží v sezóne 2022/23 s veľkou radosťou konštatujeme, že naši mladí hráči – Popély Adam, Vargovčík Erik a Štim Ján – boli vo svojich vekových kategóriach mimoriadne úspešní, uvádza sa na stránke MKST Veľké Kapušany.
 
Na majstrovstvách MI-SO oblasti mládeže pre rok 2023 (okresná úroveň) v súťaži starších žiakov získal Adam zlato medzi jednotlivcami aj vo štvorhrách, v súťaži dorastu získal Adam taktiež zlato v oboch kategóriach, pričom Erik získal v kategórii jednotlivcov striebro a vo štvorhre s Adamom zlato.
 
Na úrovni kraja sme takisto dosiahli úžasné výsledky. Na turnajoch Východoslovenského pohára mládeže v kategórii dorastu sa celkovo na striebornej priečke umiestnil Erik a v kategórii starších žiakov sa Adam umiestnil takisto celkovo na striebornej priečke. Na majstrovstvách východného Slovenska v kategórii starší žiaci sa Adam umiestnil v jednotlivcoch na bronzovej a vo štvorhrách na striebornej priečke. Na majstrovstvách východného Slovenska v kategórii dorast sa Janko stal majstrom kraja vo štvorhe a Adam získal v jednotlivcoch aj vo štvorhre bronzovú medailu.
 
Individuálne úspechy následne chlapci – Adam, Erik a Janko – pretavili v zisk majstrovského titulu východného Slovenska v družstvách v kategórii dorast, kde v súťaži jednoznačne dominovali v konkurencii 12-tich družstiev košického a prešovského kraja.
Touto cestou chceme poďakovať našej mládeži za úspešné a vzorné reprezentovanie nášho mesta a klubu a vedeniu mesta Veľké Kapušany za podporu stolného tenisu. Uvádza sa ďalej na stránke MKST Veľké Kapušany.
 
 
Foto: Zdroj: MKST Veľké Kapušany
 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov