Workshop vo Veľkých Kapušanoch na tému Vzdelávacie projekty v odbornom vzdelávaní zorganizoval tím Ignis plus, n.o.

 
V piatok 9.12. 2022 o 9.30, tím z Ignis plus, n. o. zorganizoval workshop na tému Vzdelávacie projekty v odbornom vzdelávaní prispôsobené potrebám trhu práce – alebo aplikácia projektových metód učenia sa v ekonomickom vzdelávaní (2021-1/HU01-KA210-VET-000027191) v Mestskom turistickom informačnom centre vo Veľkých Kapušanoch.
 
Workshop bol zameraný na predstavenie metód projektového vzdelávania v odbore ekonómia a podnikanie. V rámci projektu bolo vypracované komplexné projektové učivo pre stredné odborné školy.
 
Na workshope sa zúčastnili aj zástupcovia stredných odborných škôl, ktorí boli zapojení do našej spoločnej práce pri vypracovaní projektových metód učenia sa v ekonomickom vzdelávaní – Stredná odborná škola agrotechnických a gastronomických služieb – Agrártechnikai és Gasztronómiai Szolgáltatási Szakközépiskola J Majlátha z Pribeníka, Stredná odborná škola techniky a remesiel – Műszaki Szakok és Mesterségek Szakközépiskolája F. Rákocziho z Kráľovského Chlmca a Súkromná spojená škola zo Štúrova.
 
Tento projekt je výsledkom úspešnej spolupráce s Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum v Maďarskej republike, podporovaný z EÚ fondov v programe Erasmus+.
 
FOTO
 
 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov