Dávid Bugiš, úspešný cieľavedomý človek, športovec, z Veľkých Kapušian

Dávid Bugis je 24 ročný mladý muž, ktorý sa venuje fitness sedem rokov, z ktorých posledné dva roky sa zúčastňuje aj súťaží, kde štartuje v kategórii naturálnej kulturistiky.

Čo sa v takej kategórii hodnotí

V kategórii naturálnej kulturistiky sa hodnotí športový vzhľad, symetria postavy, svalnatosť a vzájomná harmónia jednotlivých svalových skupín, vyrysovanosť, ktorá nemôže byť extrémna. Dávid nám prezradil, že je veľmi dôležitá športovcova schopnosť a sebavedomé prezentovanie na javisku. Celkový dojem a prezentácia však musí byť príjemná, vyžarujúca energiu, silu a radosť zo súťaženia.

Dávidove úspechy

Dávid sa za posledné dva roky veľmi zlepšil a prvé väčšie úspechy nenechali na seba dlho čakať.

V roku 2022 sa zúčastnil dvoch súťaží v kategórii Men’s Classic Physique.

Prvá súťaž:  European POWERFIT Natural cup – Bratislava, kde celkovo skončil na 8. mieste pri medzinárodnej účasti. 

Druhá súťaž: Hungarian INBA Grand Prix 2022, kde celkovo skončil na 1. mieste v kategórii Classic Physique, na 2. miesto v kategórii Athletic a na 3. miesto v kategórii Novice bodybilding a 3. miesto získal aj v kategórii Bodybilding short, čo je Špeciálna cena pre najlepšie pózujúceho pretekára v kategórii Classic Physique.

Ďalšie ciele

Dávidovi sa podarilo ciele splniť, tie krátkodobé, ale má aj iné.  Ako nám prezradil, ďalšími sú stať sa profesionálom a dostať sa na európsky alebo svetový šampionát a nielen zúčastniť sa, ale aj vyhrať.

Zdokonaľuje sa, zlepšuje sa, vynakladá mnoho úsilia a financií, ale potrebuje aj podporu sponzorov. Aj by sa nejaký našiel, Dávid by reprezentoval nielen seba, ale už aj samotného sponzora. Ak by mal niekto záujem, alebo sa rozhodnete podporiť ho, dajte nám vedieť, kontakt sprostredkujeme.  

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov