Študentská firma Gymnázia vo Veľkých Kapušanoch/ Iskolai diákcég Gimnázium “Déjà Vu, š.f.”

Déjá Vu, š.f.” obchodné meno študentskej firmy Gymnázia vo Veľkých Kapušanoch. 

Sídlo študentskej firmy je na Gymnáziu – Gimnáziu Veľké Kapušany.
Zmluvu o združení podpísalo 18 žiakov III.B triedy, jedna žiačka III.A triedy a pani profesorka Ing. Renáta Szerbin.

A prečo Déjá Vu?

Odpovedala predsedníčka študentskej firmy Nikoleta Čákóová: “Nie je náhodou, že názov našej študentskej firmy je Déjá Vu. Vírus nás pripravil o spoločné zážitky a dobrodružstvá, ktoré sme ako trieda mohli zažiť. Keď sme zistili, že máme šancu zriadiť študentskú firmu, našou prvou myšlienkou bolo, že nechceme predávať len veci. Chceme dať našim zákazníkom šancu naplniť výrobky vlastnými spomienkami, vyvolať v nich neobyčajný pocit, pocit Déjá Vu.

Základnou farbou našej spoločnosti je zlatá. Zlatá farba je považovaná za symbol úspechu a práve úspech je najdôležitejším cieľom našej študentskej firmy. Okrem zlatej sa objavujú aj čierna a biela farba, ako symboly jednoduchosti. Chceme sa držať tohto smeru, okoreniť ho troškou špeciality.

Názov firmy vychádza z našich výrobkov, ktoré majú v zákazníkovi prostredníctvom vôní, blahodarných účinkov a prekvapení vyvolať pocit Déjá Vu, pocit prežitých šťastných a radostných okamihov života.

Na základe predbežného prieskumu trhu našej spoločnosti sme zvolili výrobu troch typov výrobkov. Ide o sviečky, bomby do kúpeľa a plátenné tašky vyrobené na základe nápadov a želaní kupujúcich.”

Prvé valné zhromaždenie s akcionármi/ Az első alakuló közgyűlés részvényeseikkel

3. decembra 2021 sme zorganizovali naše prvé valné zhromaždenie s našimi akciomármi. Prezentovali sme na ňom základné body stanov a podnikateľský plán našej firmy.
 
 
 
                                                     Predstavenstvo študentskej firmy Déja Vu
 
Predstavenstvo študentskej firmy Déja Vu:
 
Predseda: Čákóová Nikoleta
Viceprezident ľudských zdrojov: Šoltésová Luca
Viceprezident marketingu: Jakab Elemér István
Viceprezident výroby: Kecskés Kristóf
Viceprezident financií: Szűcsová Alexandra Antónia
 
 
Predsedom valného zhromaždenia bola Fatima Későová. Členovia orgánov ustanovujúceho valného zhromaždenia:
 
Predseda dozornej rady: Mgr. István GIlányi
Členovia: Mgr. Adél Eszenyi
Mgr. Mária Bodnár
 
Fotky z úvodného tréningu/ Képek a kezdésről

Výrobu spustili bomby do kúpeľa a sviečky
 
Naša študentská firma Déjà Vu spustila výrobu, a tak sú bomby do kúpeľa a sviečky pripravené na predaj.
Blížia sa vianočné sviatky a určite ste sa aj Vy zamysleli nad tým, ako by ste mohli priniesť ich atmosféru aj do Vašich domovov. Môžete tak spraviť za pomoci našich výrobkov, ktoré budú rozvoniavať Vaše domovy a spestria kúpeľ vo vani! 
 
?? A Déjà Vu diákcégünk megkezdte a gyártási folyamatokat. Gyertyáink és fürdőbombáink készen állnak a vásárlók fogadására.
Rohamosan közeledik a Karácsony ünnepe, bizonyára Ön is gondolkodott már azon, mivel hozhatná házába a Karácsony szellemét.
Ezt megteheti legújjabb termékeinkkel, melyek bevilágítják otthonát és megillatosítják a lazító fürdőzéseket!

                                                                                       Foto zdroj: facebook

 
Smell of Christmas
 
?? Naše sviečky sú stvorené na to, aby spestrili a rozjasnili najkrajšie chvíle vianočných sviatkov. Pomocou pomarančovej a škoricovej vône alebo vône klinčeka, bude vyčarovanie typickej vianočnej atmosféry u vás doma jednoduché! ? Môžete si vybrať spomedzi sviečok s personalizovanýnmi odkazmi, alebo aj bez nich.
▪️6€/kus + 1,50€ balenia
 
?? Gyertya kollekciónk arra született, hogy körbelengje és megédesítse a legszebb pillanatait az ünnepeknek. A narancs, fahéj és szegfűszeg erejét felhasználva a legkarácsonyibb illatokkal varázsolja el otthonát! ?
Rendeléseikben elrejthetik személyes üzeneteiket szeretteiknek, de enélkül is mesés hangulatot teremtenek.
▪️6€/drb + 1,50€ csomagolás
 
 

                                                          Foto zdroj: facebook

 
 
My love for you
 
?? Veríme, že chcete svojich najmilších počas sviatkov obdariť nielen hrejivými slovami, ale aj menšou pozornosťou. ? Práve na to sú tu naše sviečky! So svojimi pestrými vôňami, vzhľadom a nežnými odkazmi nie sú len očarujúcim darčekom, ale aj potešením pre naše duše. ?
▪ 6€/kus + 1,50€ balenia
 
?? A szeretet ünnepe közeledtével fontosnak gondoljuk, hogy ne csak szóval éreztessük szeretetünket a számunkra fontos emberekkel. ? Legújabb gyertyáink éppen erre a feladatra hivatottak! Finom illatukkal – mely a vásárlók kedve szerint szabadon választható, nem mindennapi kinézetükkel és szívhez szóló rejtett üzeneteikkel nem csak káprázatos ajándékként, de a bensőséges kapcsolatok felragyogtatatójaként is tökéletes. ?
▪ 6€/drb + 1,50€ csomagolás
 
 
 

                                                          Foto zdroj: facebook

 
Možnosti objednania/Rendelés lehetőségei
 
Kontaktné údaje pre možnosti objednania tovaru:
 
 
Az alábbi linkeken található oldalakon való üzenetküldéssel: https://www.facebook.com/dejavu.studentskafirma/ https://instagram.com/dejavu.studentskafirma?utm_medium=copy_link Email címre küldött üzenet által: dejavu.studentskafirma@gmail.com
 
Miesto preberania tovaru
 
Podľa dohody. Zatiaľ prednostne budova Gymnázia.
 
Študentská firma je vzdelávací program Aplikovaná ekonómia, ktorý ponúka podnikateľské, ekonomické a finančné vzdelávanie pre študentov vo veku 17 až 19 rokov. Je založený na získavaní praktických skúseností a zručností tak, aby rozvíjal pracovné, sociálne a komunikačné kompetencie študentov. Tento learning-by-doing program pozostáva z 3 základných pilierov – teória, študentská firma a konzultant. Tie môžu byť doplnené ďalšími krátkodobými vzdelávacími projektami. Ide o vzdelávací program v rámci projektu ja.slovensko.sk.
 
 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov