Stolnotenisová osobnosť roku 2021 Ing. Štefan Popély z Veľkých Kapušian

Tibor Salaky, 14.9.2021

Dňa 11.9.2021 sa v Humennom uskutočnil 8. ročník stolnotenisového turnaja Memoriál Františka Karandyšovského aj za účasti zástupcov nášho klubu MKST Veľké Kapušany.

V úvode turnaja prebehlo slávnostné odovzdanie ceny Stolnotenisová osobnosť roku 2021 nášmu predsedovi klubu Ing. Štefanovi Popélymu.

                                                                                       Foto@MKST Veľké Kapušany

Na cenu bol nominovaný výkonným výborom Východoslovenského zväzu stolného tenisu za celoživotný prínos v podpore a propagácii tohto športu v našom regióne. Po oficiálnej časti sa pristúpilo k zahájeniu samotného turnaja.

                                                                                               Foto@MKST Veľké Kapušany

O vysokej úrovni tohto podujatia svedčí účasť dvoch účastníkov posledných Olympijských hier v Tokyu 2021 Ľuba Pišteja, reprezentanta Slovenska a Szandry Pergel, reprezentantky Maďarska a viacerých majstrov Slovenska v rôznych vekových kategóriach.

Náš klub reprezentoval, pri neúčasti Jakuba Lakatoša zo zdravotných dôvodov, iba Martin Salaky – hráč 2.ligy, ktorý po postupe zo základnej skupiny podľahol vo veľmi tesnom a vyrovnanom súboji v bojoch o postup do najlepšej 32-ky turnaja Mariánovi Bajcurovi, hráčovi 1.ligy z klubu ŠKST Michalovce, 2:3.

Podľa očakávania víťazmi v kategóriach jednotlivcov boli zúčastnení olympionici, ktorých víťazstvá sa pri kvalitnej obsadenosti turnaja nerodili hladko. Ďakujeme našim zástupcom za výbornú reprezentáciu nášho klubu a mesta na tak významnom podujatí.

Fotogaléria@MKST Veľké Kapušany

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov