Fiataljainknak kívánjuk, hogy az oktatás eredményeként mindenki megtalálja az életben való sikeres boldoguláshoz vezető utat, hisz a tudás hatalom! – A Nagykapos és Vidéke Társulás munkatársai

A Nagykapos és Vidéke Társulás megalakulásától és fennállásától kezdve rengeteg óvodás kisgyerekkel, iskolás tanulóval valamint középiskolás fiatallal találkozik rendezvényei által és a többéves működésnek köszönhetően sokszor lehettünk tanúi sikeres előmenetelüknek, a nagybetűs életben való boldogulásuknak. Ez szerintünk elsősorban a városunk oktatási intézményeinek, elhivatott pedagógusainak és a támogató szülői háttérnek köszönhető, akik hozzájárultak az ismeretek megfelelő szintű elsajátításához és megtanították fiataljainkat az életben való alkalmazásukra.

Az elmúlt években egyre inkább érvényessé vált, hogy a közép- vagy főiskolai végzettségek megszerzése nem jelenti az oktatásunk, ismeretszerzésünk végét, hiszen a „jó pap is holtig tanul” közmondás elve szerint mindannyian továbbképezzük magunkat a munkakörünk elvárásainak vagy esetleg az újonnan kialakuló tudásvágyunk kielégítése céljából. Ezt a kompetenciafejlesztést azonban csak biztos alapokra lehet helyezni, vagyis az általános illetve középiskolai ismereteinkre támaszkodva.

Fiataljainknak kívánjuk, hogy az oktatás eredményeként mindenki megtalálja az életben való sikeres boldoguláshoz vezető utat, hisz a tudás hatalom!

Óvodai, alapiskolai és középiskolai pedagógusainknak kívánunk erőt a modern kor kihívásainak való megfeleléshez, nem fáradó elhivatottságot a munkájuk teljesítéséhez, sikerekből eredő örömöket és nem utolsó sorban mindehhez jó egészséget!

A Nagykapos és Vidéke Társulás munkatársai

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov