Zajtra si pripomenieme Medzinárodný deň žien. Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli rozbehnúť iniciatívu „Týždeň žien vo Veľkých Kapušanoch.“

Zajtra je 8. marec Deň žien. Prečítajte si pár riadkov a nechajte odkaz pre niektorú super hrdinku z Vášho okolia, ktorú chcete potešiť. Odkazy môžete posielať priamo na FB buď v komentároch, alebo v správe, alebo mailom na vkport.sk@gmail.com.

Ja mám okolo seba veľa superhrdiniek, ale pozdravujem Reny a Alicu a zároveň myslím na všetky ďalšie.

Niektoré si obliekate biele overaly a staráte sa o pacientov, iné učíte deti cez webkamery a dodávate im vieru. Ďalšie sa staráte o starých rodičov, o seniorov v DSS, alebo sa snažíte zosúladiť vlastný home office so šťastím blízkych na niekoľkých štvorcových metroch. Iné vychovávate svoje deti sami, bez podpory kohokoľvek. Niektoré zvládate všetko naraz. Práca, škola, učenie s deťmi, ale aj vyzerať dobre, nakúpiť, všetko bez frflania a to je naozaj vizitka super hrdiniek.

Som na nás hrdá. Ako to zvládame. Ako sa nezaoberáme hlúposťami a prečkávame toto prečudesné obdobie, keď nám vzali aj možnosť návštevy kaderníctva, manikúry, pedikúry ale aj dobrej masáže. Ale určite sme si našli iné veci, ktoré nás vedia nakopnúť. Čítanie, pečenie koláčikov, štrikovanie, zapaľovanie sviečok…A verím, že každá môžeme zavolať aspoň na jedno číslo, kde nás čaká iná super hrdinka a opýtať sa : No čo, moja, ešte Ti z toho nepreskakuje?

Chráňme sa, ľúbme sa a neopúšťajme sa. My ženy sme tým bodom, od ktorého sa odvodzujú mnohé ostatné. Od nás závisí ako ľudia okolo nás budú vnímať svet a či v ňom prežijú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov