Viktor Adamčo z Veľkých Kapušian v Národnom olympijskom centre v Šamoríne

Obdobie koronavírusu kladie na športovcov aj trénerov špecifické nároky. Športové kluby boli dlhé mesiace zatvorené, tréningové procesy neprebiehali a neprebiehajú v dávno vychodených koľajach na ktoré boli športovci zvyknutí.

                                                             Viktor Adamčo

 
Po veľmi náročnom roku, ktorý bol ovplyvnený pandémiou na celom svete, sa ale podarilo uskutočniť prvé stretnutie reprezentanov SZKB v X- Bionic hotely v Šamoríne.
 
Stretnutie sa uskutočňuje pod vedením prezidenta SZKB a reprezentačného trénera Petra Onuščáka a reprezentačných trénerov Mareka Melka a Jozefa Kolozsyho.
 
Na toto stretnutie, ktoré prebieha od 22.2. do 1.3. 2020, do Národného olympijského centra v Šamoríne dostal pozvanie aj dlhoročný reprezentant SZKB Viktor Adamčo, člen mestského športového klubu Kalokagathia, Titans Veľké Kapušany.
 
Viktora sme kontaktovali na pár viet, kde sme sa ho pýtali, ako prebieha zraz, ako vyzerajú jeho dni a aj dni ostatných športovcov.
Po príchode sme boli všetci športovci otestovaní a v karanténe na izbách, až kým sme nemali výsledky PCR testov.  Na stretnutí sa podrobíme fyzickým testom, doladíme techniky, pretože tréningy nám chýbajú a z toho dôvodu ich aj bude mať každý deň dvojfázové. Okrem toho mám k dispozícii plaváreň a posilňovňu, vysvetlil Viktor Adamčo. 
 
 
 
 
 
 
Viac článkov o Viktorovi Adamčovi kliknutím nižšie – 
 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov