Pár dôležitých informácií!

V prvom rade, ďakujeme za Vašu dôveru. Chápeme, že potrebujeme komunikovať a predovšetkým s citom a empatiou, ale verte nám, že nestíhame odpisovať na všetky správy, ktoré máme od Vás celými vetami a preto odpovedáme čo najstručnejšie a tak, ako vieme, podľa toho, aké informácie máme k dispozícii. Pokiaľ neodpovieme hneď, neznamená to, že Vás ignorujeme, len proste preklikať sa cez stovky správ práve k tej Vašej trvá!

Viete, že pravidelne, dobrovoľne a BEZPLATNE poskytujeme všetky informácie a našimi hodnotami od začiatku sú VEDOMOSTI, DISKUSIA a SPOLUPRÁCA.

Informácie okrem vkport.sk, nájdete aj na našom webe vkport.sk. Naše odhodlanie nepoľavuje, len okrem vkport.sk máme aj kopec iných povinností, podobne, ako Vy, naši čitatelia.

Vyhýbame sa politike, pretože politika a pandémia by sa podľa nášho názoru spájať nemali. Nikomu z nás nepomáha, ak je spoločnosť vyčerpaná a polarizovaná a už vôbec nie kvôli politikom, z ktorých mnohí ani len netušia, kde Veľké Kapušany sú. Ale, rozdeľuj a panuj! Povedal raz niekto a ja mám pocit, že práve to sa deje a z celého plošného skríningu, ktorý včera večer vláda na tlačovej besede ohlásila a ktorá má prebiehať už dnes mám aj pocit iný! Že ide o jeden veľký chaos, pri ktorom pravá ruka nevie, čo robí ľavá. Berte to, ako môj subjektívny názor, aj keď je kritický, ale nerobte z neho záležitosť, kde som nepriateľom štátu. Som idealista, humanista, pacifista a mám rada ľudí so všetkými chybami. Vždy verím, že je v každom viac dobra ako zla, ale čo sa týka celoplošného skríningu, ktorý pre nás opäť pripravili, som unavená, znechutená a sklamaná.

Verím ale, že samosprávy, primátori a starostovia aj z malých obcí urobia všetko preto, aby zvládli úlohu, ktorá im včera bola pridelená čo najlepšie, kvôli svojim občanom. To, že mnohí očakávate všetko a hneď, lebo vláda to na tlačovke včera večer oznámila, je veľmi jednostranný pohľad. Medzi oznámiť a zabezpečiť, urobiť, byť zodpovedný za všetko je obrovský rozdiel. 

My konkrétne tu u nás sme už veľakrát spoločne dokázali, že ak sa ľudia spoja, dokážu zmeniť svet

Prosím, vážte si ľudí, ktorí pracujú a sú v priamom boji s vírusom. Za súčasnú situáciu nemôže nikto z nich a každý ide na maximum. Myslím tým všetkých! Aj zamestnancov MOM tu u nás. Sú skvelí, robia čo môžu, ale nikto z nás nemôže očakávať, že budú makať bez prestávky 24 hod. denne, lebo my potrebujem test, lebo my potrebujeme to a to a najlepšie hneď…

Akákoľvek aktuálna informácia je, hneď ju máte aj u nás. Pokiaľ nenachádzate odpoveď na Vašu otázku, tak zrejme ešte neexistuje.

Držte sa! Dávajte na seba pozor, aj na svojich blízkych a verím, že raz toto celé skončí.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov