Hudba nás spája/ “Összeköt a zene ” píše Kornélia Kováčová

Milé deti, milí rodičia!

Opäť sme ostali doma. Situácia, ktorá tu je už dosť dlhú dobu nás poslala  na dištančné vzdelávanie. Učíme sa z domu. Nie je to však ľahké. Pre nikoho. Ani pre Vás rodičov, ani pre deti a ani pre nás učiteľov.  S malými prestávkami sú deti doma takmer 10 mesiacov. No napriek všetkému ste sa dokázali spojiť. Dlho som premýšľala, čo by som mohla vymyslieť pre Vás, aby ste si spestrili „ online vyučovanie“. Do výzvy „ Hudba Nás spája“ ste sa mnohí zapojili. Ukázali ste, že napriek tomu, čo sa deje dokážete oveľa viac. Poctivo sa zapájate každý deň do  „ online“ vyučovania a popri tom ste si našli čas aj nato, aby ste ukázali, čo sa ešte skrýva vo Vás.  Každý deň ste mi posielali krásne práce a tak ste vytvorili  galériu nádherných umeleckých diel. Každá práca  je jedinečná, výnimočná  a vzácna. A teraz nadišla chvíľa, aby ste nazreli do Vami vytvorenej galérie umeleckých diel.

Patrí Vám veľké ĎAKUJEM!

Prajeme Vám veľa síl a vytrvalosti! ♥

Do skorého videnia!

Kedves gyerekek, kedves szülők!

Ismét otthon maradtunk. A jó ideje itt lévő helyzet távoktatásra küldött minket. Otthonról tanulunk. Ez azonban nem könnyű. Senkinek. Sem szülőknek, sem gyerekeknek, sem nekünk, tanároknak. Rövid szünetekkel a gyerekek csaknem 10 hónapja vesznek részt a távoktatásban. De mindennek ellenére sikerült összefognotok. Régóta gondolkodtam azon, hogy mit tudnék

kitalálni számotokra amivel egy kicsit

„ feldobnám“ az “online“ tanulást. Az  “Összeköt a zene “ kihívásban sokan részt vettetek.  Megmutattátok , hogy a történések ellenére sokkal többre vagytok képesek. Minden nap becsületesen  részt vesztek  az “online” tanításban, és arra is szakítottatok időt, hogy megmutassátok , mi rejlik még bennetek. Nap mint nap gyönyörű műveket küldtetek nekem, és így létrehoztatok  egy gyönyörű műalkotásokból álló galériát. Minden munka egyedi, kivételes és becses.  És most itt az ideje, hogy megtekintsétek a műalkotásaitokat.

Mindezekért egy nagy KÖSZÖNÖM!

Sok erőt és kitartást kívánunk! ♥

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

Kornélia Kováčová

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov