A predsa odbehli MARATÓN !

A predsa odbehli MARATÓN !

Hoci košickí  organizátori Medzinárodného maratónu mieru museli z dôvodu pandemickej situácie tento týždeň ešte raz zredukovať celkový počet účastníkov na 200, naši traja dovtedy kvalifikovaní na MMM to nevzdali.

K trom bežcom – Gabri Lóránt, Silvia Pappová, Viktória Pappová sa dnes pridali aj ďalší dvaja – Roland Tusai a Štefan Pachota (všetci z MBK) a každý z nich si zabehol tzv. virtuálny maratón – t.j. trať v dĺžke rovných 42 km a 195 m v okolí nášho mesta. Dĺžku, priebeh trate, tempo i výsledný čas si individuálne zaznamenali na svojich smart hodinkách. Hoci im je ľúto, že si nemohli vychutnať maratónsku atmosféru v Košiciach, predsa sú veľmi šťastní a spokojní, že mesiace poctivých tréningov a bežeckých príprav im nevyšli nazmar.

Našim čitateľom odkazujú: „OBROVSKÁ VĎAKA VŠETKÝM – samozrejme aj všetkým čitateľom vkport –u,  ktorí nás počas tohto obdobia sledovali, podporovali a svojimi reakciami a komentármi povzbudzovali !“

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov