POŠEPKY s LAUROU

Laura, na tvojej funpage sme zachytili informáciu o premiére Tvojho prvého songu, ktorý má názov Pošepky. Naozaj originálny názov. Dá sa chápať rôznymi spôsobmi. Môžeš naším čitateľom a svojím fanúšikom prezradiť, prečo Pošepky?
Áno máte pravdu, je naozaj originálny. Vďačím zaňho svojmu textárovi. Poslal mi mnoho textov, z ktorých som si mohla vybrať, ale tento bol ako keby šitý na mieru. Určite už tušíte, že je to romantická pesnička. Toto slovo je viac ako tajuplné – rovnako ako pocity človeka …ale nechcem zatiaľ prezrádzať viac. Chcem, aby si na túto skladbu každý vytvoril vlastný názor  a vysvetlil si ho podľa seba tak, aby nebol ovplyvňovaný mnou.

Kto je autorom textu a kto zložil k textu hudbu, respektíve čo bolo skôr? Hudba, alebo text?
Najprv bol  hotový text a tak sa vlastne spravila hudba. Mala som veľké šťastie po vypadnutí  z televíznej súťaže Československá SuperStar, pretože si ma tam vyhliadol jeden veľmi milý pán. Rudo Rusiňák, ktorý mi otvoril dvere k novým možnostiam a spolupráci. Je to nielenže veľmi šikovný textár, ktorý písal pesničky Petrovi Lipovi, Beáte Dubasovej, dokonca aj Mirovi Žbirkovi, ale je to zároveň aj veľmi dobrý človek, ktorému vďačím za text svojej pesničky. 
A ten, ktorý tomu celému dal nádherný šat  a spravil z tohto textu niečo, o čom sa mi ani len nesnívalo bol Andrej Karlik. Takého oddaného producenta ako je on, ktorý mi  vo všetkom radil a pomáhal, ktorý taktiež spolupracuje a vytvára hudbu pre hviezdy dnešného slovenského šoubiznisu. Viem, že lepšieho človeka som si na túto spoluprácu ani nemohla vybrať. A plánujeme spolu ešte mnoho ďalších oveľa väčších vecí.

Je spievanie Tvoj život?
Určite je spev niečo, bez čoho si neviem predstaviť svoj život. Vyjadrujem tým svoje pocity a vkladám do toho všetko. Každý deň cvičím aspoň hodinku aby som bola stále lepšia a lepšia. Ale ako sa hovorí, veľké veci potrebujú čas.

Ako vnímaš situáciu okolo epidémie. Umelecký svet, ale celkovo kultúru zasiahla veľmi. Ocitla sa na chvoste a mnohí umelci, nielen speváci, ale spolu s nimi hudobníci, zvukári, organizátori rôznych podujatí. Je toto obdobie ťažšie aj pre Teba?
Celé to obdobie nie je pre nikoho jednoduché. Myslím si, že to poznačilo nás všetkých. Nielen umelcov, ale aj podnikateľov, zamestnancov. Chýbali mi koncerty, ale treba sa na to pozerať pozitívne. Mala som tak kopec času na prípravu tejto skladby a toto leto bez koncertov som venovala hlavne svojej rodine a sebe.

Čo ti najviac chýba ako speváčke v roku 2020 ak ho porovnáš s predchádzajúcimi rokmi.
Nič mi nechýba, ba dokonca si myslím, že som každým dňom bližšie ku svojim cieľom, ktoré som si vytýčila. Tento rok je rušný čo sa týka mojej hudobnej kariéry. Pandémia mi nahrala do karát čo sa týka času, mám tak veľa priestoru na  sebarealizáciu.

Vrátim sa ešte k tvojmu prvému songu Pošepky. Kde si ho budeme môcť vypočuť?
Vypočuť si ho môžete už dnes večer na mojom YouTube kanáli.

Prišla jeseň. Čo si praješ do ďalšieho obdobia? 
Mám naplánované nové projekty s Andrejom, chcem sa im venovať, plus mám na krku dve školy a prácu. Prajem si hlavne zdravie pre nás všetkých a silu aby sme spoločne prekonali túto krízu. Spolu to dokážeme.

Čo odkazuješ čitateľom?
Odkazujem im aby sa nevzdávali svojich cieľov a to nikdy! Nič nejde ľahko, ale tvrdou prácou a vytrvalosťou sa všetko dá dosiahnuť. Dúfam, že moja skladba bude jedna z tých, ktorá vám dodá pozitívny feeling  a radosť zo života.

Ďakujeme za rozhovor a Laure prajeme v mene našej redakcie veľa radosti z obdobia, ktoré ju čaká. veľa ďalších dobrých songov a lásky.





Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov