Divoký západ – Megaparty pre deti – zrušené!!!

Veľmi, veľmi nás to mrzí, ale vzhľadom k opatreniam v súvislosti so šírením vírusu COVID – 19, ktoré boli zavedené od septembra a vzhľadom k tomu, že táto naša plánovaná akcia bola určená pre deti, tak ju musíme zrušiť. Ale! Určite bude, len musíme počkať, ako sa situácia bude vyvíjať.

Aj my vieme, že vírus nespí ani pred septembrom. Úraduje všade, aj u nás a preto nechceme nikoho vystaviť riziku nakazenia sa.

Vzhľadom k tomu, že rodičia musia pri nástupe do školy vyplňovať zdravotný dotazník, kde sa pýtajú, či sa dieťa zúčastnilo hromadného podujatia v termíne od 17.8 do 31.8 a vzhľadom k tomu, že kolektívy sa nemôžu medzi sebou ani medzi triedami združovať a zlučovať a musia dodržiavať prísne hygienické opatrenia, tak táto naša akcia nemá význam a pre nás je dôležité to, aby sa zabavili detičky.

Takže počkáme!!!

Vírus úraduje, nesmieme ho brať na ľahkú váhu, deťom ostáva do nástupu do škôl iba pár dní. Akciu sme zrušili s tým, že sa uskutoční v neskoršom termíne.
Ďakujeme všetkým za podporu, snáď sa raz tej pliagy zbavíme, opäť budeme slobodne plánovať a stretávať sa a tešiť sa jeden z druhého. Držme si palce!

Ale prečítajte si, ako nápad vznikol – Burza kníh, dobročinnosť, finančné príspevky – deti. Vzhľadom k tomu, že tento rok bol pre nich asi najviac ťažký v každom smere, sme ich chceli potešiť a preto sme si naplánovali v spolupráci s Centrumom voľného času a Mestským kultúrnym strediskom túto akciu. Chceli sme pozvať malé detičky, kontaktovali sme vychovávateľky zo ZŠ POH, pozvať sme mali aj detičky z ŠKD zo ZŠ J. Erdélyiho. Napísali sme Veronike Nadaľovej, ktorá robí manažérku pre DJ-ov, ona zabezpečila DJ-a. Mali to byť tri hodiny plné tanca a zábavy. Dievčatá z CVČ mali formu na kaktusy, ktoré mali upiecť, bol pripravený detský lobby bar, fotostánok cowboy girl, cowboy boy, fotorámy, playlist so všetkými možnými kovbojskými a detskými hitmi a tiež rôzne súťaže a tance, napríklad klobúkový tanec.
Sme smutní, ale keďže vírus úraduje a nesmieme ho brať na ľahkú váhu, rozhodli sme sa túto akciu zrušiť s tým, že sa uskutoční v neskoršom termíne. Urobiť ju skôr, by nemalo význam, keďže počet nakazených stúpa a deťom ostáva do nástupu do škôl už iba pár dní.
Ďakujeme všetkým za podporu, snáď sa raz tej pliagy zbavíme, opäť budeme slobodne plánovať a stretávať sa a tešiť sa jeden z druhého. Držme si palce!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov