FUTBALOVÉ A ŠPORTOVÉ LETO NA ZEMPLÍNE 2020 – Deň druhý

Dňa 08. júna 2020 o 14:30 hod. sa pod záštitou primátora mesta Petra Petrikána a futbalistu Igora Žofčáka uskutoční LIGA MAJSTROV UCM agentúry na futbalovom štadióne vo Veľkých Kapušanoch. Všetci priaznivci futbalovu sú očakávaní. Malí futbalisti sú odhodlaní nechať na trávniku svoje srdce a potrebujú povzbudenie.

Druhý deň majú účastníci futbalového kempu vo Veľkých Kapušanoch za sebou a my Vám prinášame exkluzívne zábery.

Počasie vôbec nebolo ideálne, nebolo futbalovo kempové, ale ako uviedla Michaela Ďubeková, ktorá zastupuje športovú spoločnosť UCM s.r.o / UCM – kids vďaka ústretovosti primátora mesta Petra Petrikána a riaditeľky ZŠ POH Henriety Bereščíkovej, mali deti možnosť trénovať v telocvični ZŠ POH a na školskom ihrisku.

Počasie na náladu detí a trénerov a všetkých zúčastnených nemalo žiadny vplyv.

Trénoval : licenčný tréner : Ján Šafranko.

Nasledujúce zábery a videá sú toho dôkazom

Videogaléria :

Zajtra dopoludnia je pre malých futbalistov pripravené “prekvapenie”, dôjde Martin Jakubko, bývalý hráč slovenskej futbalovej reprezentácie, bývalý hráč Amkar Perm a FC Dynamo Moscow a Igor Žofčák, ktorí poradia a povzbudia pred popoludňajším zápasom Ligy majstrov UCM.

Trénovať dňa 08. 07.2020 – bude Braňo Sokoli, ktorý má najvyššiu trénerskú licenciu UEFA PRO licenciu

Futbalové a športové leto na Zemplíne 2020 – Deň prvý – tu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov