FUTBALOVÉ A ŠPORTOVÉ LETO NA ZEMPLÍNE 2020 – Deň prvý

Veľké Kapušany – FUTBALOVÉ A ŠPORTOVÉ LETO NA ZEMPLÍNE 2020 – 25 detí – kvalitní tréneri – futbal v rôznych podobách – zaujímavé tréningy – existujúce kamarátstva a nové, ktoré vzniknú .

To všetko zažije 25 detí z Veľkých Kapušian, aj z okolitých obcí, ako napr. Vojany, Krišovská Liesková, Veľké Slemence, aj z ďalekého Liptovského Mikuláša, ktoré rodičia prihlásili do prvého futbalového campu organizovaného pod záštitou primátora mesta Veľké Kapušany Petra Petrikána a futbalistu Igora Zofčáka, športovou spoločnosťou UCM s.r.o / UCM – kids.

Športovú spoločnosť UCM s.r.o / UCM – kids, zastupuje Michaela Ďubeková, ktorá uviedla, že denný športový kemp je plný tréningu, pohybu a hier so zameraním na futbal pre deti od 6 do 12 rokov. Je to prvý ročník kempu a Veľké Kapušany sú prvým miestom, kde sa kemp organizuje.

Prvý deň majú účastníci futbalového kempu za sebou a my Vám prinášame exkluzívne zábery priamo z futbalového štadiónu, kde prebiehal:

Dňa 06. júna 2020 deti v kempe trénovali : Marián Juhas, Miroslav Tóth, Attila Horváth, Martin Bačo, Kondičný tréner : Lucia Lichardusová

Program :

  • 8.00-9.00  príchody, rozcvička, oboznámenie detí o celodennom programe
  • 9.00-10.00 tréning
  • 10.00-10.20 desiata
  • 10.20-11.30 tréning
  • 11.30-13.30 obed, prestávka, odpočinok
  • 13.30-14.30 zápas, súťaž
  • 14.30-14.50 olovrant
  • 14.50-16.00 tréning

Fotogaléria :

Po každej prestávke je vykonaná dôkladná dezinfekcia priestorov a dbá sa na dodržiavanie vysokej osobnej hygieny.

Videogaléria :

Veríme, že prvý deň si všetci naplno užili a už teraz sa tešia na zajtra. Trénerom 7. júna bude licenčný tréner : Ján Šafranko.

Všetkým deťom, ktorí sa zúčastňujú tohto kempu a uprednostňujú vzdelávanie sa a osobnostný rozvoj pred „prázdninovým pohodlím“ prajeme veľa síl, aby zvládali týždeň plný futbalu.

Na záver dôležitá informácia pre tých, ktorí váhali : Keď ešte má niekto záujem prihlásiť sa teraz, všetky dôležité informácie nájde tu : FUTBALOVÉ A ŠPORTOVÉ LETO NA ZEMPLÍNE 2020 .Cena sa upraví podľa počtu dní.

Športu Zdar! Futbalu zvlášť!

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov