Rýchle správy-Nákupné centrá v našom meste – “Pripravované stavby na území mesta” GVP – Diskontný sklad potravín

GVP spol. s.r.o. Humenné

Predstavujeme vám tretiu stavbu cudzieho investora na území nášho mesta, ktorá neuberie z mestskej kasy ani cent a prinesie výhody pre obyvateľov – služby obyvateľstvu a vytvorenie ďalších pracovných miest. Na žiadosť primátora mesta pre občanov nášho mesta budú investorom vytvorené ďalšie parkovacie miesta – maximálny možný počet, ktoré doplnia chýbajúce parkovacie miesta pred MsÚ, bankami, lekárňou, daňovým úradom. Aj pri tejto stavbe, keďže sa jedná o cudzieho investora, platí to, o čom sme informovali v Rýchlych správach o nákupnom stredisku Ardis a v Rýchlych správach o prestavbe Lidl

Stavba rieši diskontný sklad potravín formou diskontného predaja  za obchodným domom Tesco( niekedy tam stáli  kolotoče ). Diskontný sklad bude montovaný jednopodlažný objekt obdlžníkového pôdorysového tvaru 1658 m2 zastavanej plochy

Bude to diskontná predajňa, rovnaká je napríklad v Michalovciach na ul. Močiaranskej  v smere do Košíc, kde každý bude môcť nakúpiť lacnejšie, ako v maloobchode. Viacčlenná rodina na mesačnom veľkom nákupe potravín bude môcť ušetriť vraj aj 30 až 40 Eur.

Nás poteší, vzhľadom k stúpajúcim cenám potravín, ak sa podarí ušetriť 20 Eur. Dokonca už aj 10 Eur bude super. 

Momentálne prebieha územné konanie (rieši sa hlučnosť, požiarna nádrž..) a hneď po ukončení územného konania sa začne stavebné konanie.

Do decembra chce investor stavbu skolaudovať.

Stavať začne približne o jeden mesiac.

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov