Umiestnovanie volebných plagátov na prezidentské voľby

Oznamujem cteným kandidátom na prezidenta SR vo voľbách prezidenta Slovenskej republiky, že na umiestňovanie volebných plagátov na území Mesta Veľké Kapušany je vyhradená plocha, a to informačná tabuľa na Sídlisku P. O. Hviezdoslava na trávnatej ploche pred obytným domom č. 35 (v križovatke pri vodojeme) označená „Vyhradené na umiestňovanie volebných plagátov“.

Plag1 Plag2

Plocha vyhradená na umiestňovanie volebných plagátov sa kandidátom poskytuje bezplatne.

Umiestňovanie volebných plagátov na vyhradenom mieste si každý kandidát zabezpečí sám na vlastné náklady. Kandidátovi je pridelený v zmysle zásady rovnosti rovnako veľká plocha, ktorá je označená číslom. Číslo plochy na umiestňovanie volebných plagátov sa určí v závislosti od abecedného poradia jednotlivých kandidujúcich subjektov.

Kandidát môže umiestniť volebné plagáty len na číselne označenú plochu, ktorá mu bola vyhradená v zmysle predchádzajúcich ustanovení.

Vyhradená plocha na umiestňovanie volebných plagátov je k dispozícii zaregistrovaným kandidátom až do skončenia volebnej kampane. Takto vyhradené miesto bude k dispozícii kandidátom až do skončenia volebnej kampane, bez ohľadu na to, či kandidát svoje právo na umiestnenie volebných plagátov využije, alebo nie.

Ak kandidát nevyužije svoje právo na umiestnenie volebných plagátov na vyhradených plochách, zostane miesto určené pre tento kandidát prázdne. Toto miesto nesmie obsadiť iný kandidát.

Zdroj:mestovelkekapusany

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov