Dievčatá z Veľkých Kapušian medzi svetovou špičkou v Bratislave

Dňa 02.02.2019 sa zverenkyne trénera Ferdinanda Kočiša z klubu Kalokagathia – Titans Veľké Kapušany – Barbara Kalán a Michaela Fedičová zúčastnili spolu s trénerom zrazu Slovenského zväzu kickboxu v ringových športoch, ktorý sa uskutočnil v Košiciach v Slavia TUKE Budokan.

V ten deň ešte stále nebolo jasné, či sa dostanú do užšieho výberu reprezentačných trénerov a či nastúpia vo farbách národného tímu na :

Slovak Open 2019 – International kickboxing tournament memorial of Ladislav “Doky” Tóth, ktorý sa mal uskutočniť 15. – 17. 02. 2019 v Bratislave,

ale pod vedením trénera Ferdinanda Kočiša, tvrdo trénovali ďalej.

Dnes je 15. 02. 2019 a dievčatá vám posielajú pozdrav z Bratislavy, kde mohli vycestovať aj vďaka primátorovi mesta Veľké Kapušany Petrovi Petrikánovi.

Veľko oporou im je sám prezident Slovenského zväzu Kickboxu Ing. Peter Onuščák a celý tím košického klubu Guard Košice. Peter Onuščák sa výrazne zaslúžil o to, že dievčatá mali možnosť zúčastniť sa tohto šampionátu, bez jeho podpory by to nebolo možné.

Aktuálne sú po prvých váženiach. Zajtra a v nedeľu ich čakajú zápasy. Sú pyšné na to, že reprezentujú nielen Slovenskú republiku, ale aj mesto Veľké Kapušany.

Tréner Ferdinand Kočiš s nimi nie je, ale vyprevádzal ich vetou:

               “Nezabudnite, každý sa dá poraziť, ak do toho vložíte srdce.”

Dievčatá sa do Veľkých Kapušian vrátia v pondelok a vkport/nkport.sk vám prinesie ich pocity a atmosféru zo súťaže, kde sú tí najlepší zo sveta v Kickboxe.

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov