Veľké Kapušany sa predstavili na ITF v Bratislavskej Inchebe

ITF – Slovakiatour a Danubius Gastro sa každoročne koná v areáli bratislavskej Incheby a je zameraná na cestovný ruch a gastronómiu. Rovnako, ako minulé ročníky sa na nej predstavili kraje, regióny a mestá a ukázali priaznivcom cestovania to najlepšie, čo môžu vo svojom meste ponúknuť.

Táto výstava je najväčším podujatím cestovného ruchu a gastronómie a predstavilo sa na nej nielen Slovensko, ale aj štáty z celého sveta.

Stretli sa na nej odborníci z gastronómie, hotelového trhu, cestovných kancelárií, hotelových, ubytovacích a stravovacích zariadení, zástupcovia jednotlivých miest, obcí, regiónov.

Mesto Veľké Kapušany bolo súčasťou stánku Košického samosprávneho kraja. Spoločne vystavovali Mesto Košice a regióny Gemer, Zemplín, Spiš.

Okrem samotného mesta Veľké Kapušany propagovali zamestnanci mesta návštevníkom bratislavskej Incheby aj okolie mesta Veľké Kapušany a miestnych podnikateľov, ktorí im poskytli o svojej činnosti propagačné materiály. 

Stánok Košického samosprávneho kraja sa niesol v duchu blížiacich sa Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Jeho súčasťou bola živá socha hokejistu, ktorá mnohým návštevníkom vyčarovala úsmev na tvári, pretože ožívala vždy, keď sa niekto z návštevníkov chcel odfotiť.

 

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov