Hasiči majú “pomáhať” zakódované v DNA! Na hasičskom plese podporili Barborku z Veľkých Kapušian/A tűzoltóknak a DNS-be van  kódolva a segítségnyújtás! Az idei tűzoltóbálon a nagykaposi Barborkának gyűjtöttek 

Uplynulý víkend sa na Zemplínskej Šírave v motely Kamenec konal tradičný 15. ročník hasičského plesu, ktorý každoročne organizujú hasiči z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Michalovciach, hasičskej stanice Sobrance a hasičskej stanice Veľké Kapušany.

Okrem skvelej zábavy bol ples zameraný aj na dobročinnú zbierku finančných prostriedkov určených pre dieťa z nášho okresu, ktoré sa ocitlo v neľahkej životnej situácií.

Tento rok sa naši hasiči rozhodli pomôcť Barborke z Veľkých Kapušian, ktorú spolu so svojou mamkou Luciou pozvali aj na samotný ples.

   

Moderátorka večera ich privítala a predstavila všetkým prítomným hosťom a v krátkosti vyrozprávala životný príbeh našej statočnej Barborky.

Barborkinej mamke bol odovzdaný symbolický šek v hodnote 1500 € a Barborke plyšová podoba známej rozprávkovej postavičky dráčika Soptíka. Sumou 500 € prispela aj firma GAMA PD Pavlovce nad Uhom.

Zbierka ale pokračovala aj v rámci celého večera. A tak konečná vyzbieraná suma na konci plesu predstavovala 2800 €.

Okrem finančných prostriedkov získali Barborka so svojou mamou Luciou aj cenné výhry z tomboly, ktorých sa výhercovia vzdali v ich prospech.

Finančná hotovosť a výhry im boli odovzdané na hasičskej stanici vo Veľkých Kapušanoch.

Múlt hétvégén immár 15. alkalommal került megrendezésre a tűzoltóbál, melynek a Széles- tavi Motel Kamenec adott otthont.

A bált a Nagymihályi Tűzoltó- és Mentőszolgálat Kerületi Igazgatósága, valamint a Szobránci és a Nagykaposi Tűzoltóság szervezte.

A remek szórakozás mellett a bál középpontjában egy jótékony célú pénzgyűjtés is állt, amelyet egy nehéz élethelyzetbe került gyermeknek szántak.

Idén tűzoltóink úgy döntöttek, hogy a nagykaposi Barborkán segítenek, akit édesanyjával, Luciával együtt hívtak meg a bálba.

Az est házigazdája üdvözölte, bemutatta őket a jelenlévő vendégeknek, majd röviden elmesélte Barborka történetét.

Édesanyja 1500 eurónak megfelelő szimbolikus csekket, Barborka pedig a jól ismert mesefigura, Soptík sárkány plüssfiguráját kapta. A Pálóci GAMA Mezőgazdasági Szövetkezet szintén 500 euróval támogatta Barborkát.

A gyűjtés egész este folytatódott. Így a bál végén összegyűjtött végső összeg 2800 euró lett. Barborka és édesanyja, Lucia az anyagiak mellett értékes tombolanyereményekben is részesültek, amelyekről a nyertesek lemondtak javukra.

A készpénzt és a nyereményeket a Nagykaposi Tűzoltóállomáson adták át. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov