ZAJTRA SA ZAS KORČUĽUJEME!

2022Môže ísť o kresbu, na ktorej je text, v ktorom sa píše „VELKE KAPUSANY NOKACATHL Pridaj sa k nảm na kolieskach Gurulj velünk te is! happy DAY! 12 hodin na 29. júna na bežeckej dráhe ihriska ZS P.O.Hviezdoslava 12 óra gurulááás od 9:00 do 21:00 Június 29.-én a P.O.Hviezdoslav AI futópályáján 9:00-től 21:00-ig Zúčastni sa aj ty a Gurulj veli ünk te is legalább zdolaj aspon jedno kolečko_na kolieskach. egy kört Na skateboarde, görkorival, kolobežke či vagy kolieskovych gördeszkán es korčuliach a pridaj ku növeld velünk vzdialenosti ktoru a távot, amit spoločne prekonáme. együtt leküzdünk. VKPORT.SK“Už niekoľko rokov organizuje šk KALOKAGATHIA 12-hodinové korčuľovanie pre všetkých v našom meste a jeho okolí. Samozrejme, aj táto tradícia bola prerušená obmedzeniami posledných rokov, ale tréneri Nándi Kočiš a Klaudia Szatmáriová sa snažia neprerušiť túto úspešnú a populárnu šnúru a spestriť najmä deťom posledné školské dni. V rámci tohto „kolieskového maratónu“ majú všetci fanúšikovia in-line korčuľovania, kolobežiek a skateboardov možnosť prispieť svojim výkonom k celkovému počtu kilometrov, ktoré účastníci spolu natočia.

Každý účastník by mal na bežeckej dráhe zvládnuť aspoň jedno kolo, ktorým prispeje do celkovej vzdialenosti, ktorá sa spoločne zdolá.

Vlaňajšieho ročníka 2021 sa zúčastnilo 89 nadšencov a spolu zvládli 866,66 km – čo by postačilo na cestu k moru niekam do talianskeho Terstu, kde by sa po takomto výkone mohli schladiť vo vlnách Jadranského mora.

2021Na obrázku môže byť obuv a text

2021
Môže ísť o kresbu, na ktorej je text

Dúfame, že tento rok sa podarí tento výsledok zdolať a účastníci spoločne v predstavách pocestujú aj niekam ešte ďalej ?
Príďte aj vy a pridajte svoje kilometre do spoločného výsledku, strávte príjemné chvíle s priateľmi v dobrej atmosfére, urobte niečo pre svoje zdravie a buďte súčasťou úžasného športového zážitku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov