Úspešní vo svete – Daniela Lukáčová a Patrik Lukáč, ilovetobefit

“Veríme, že každý môže žiť kvalitnejší a plnohodnotnejší život. Ak sa naozaj staráme o svoje zdravie, dejú sa zázraky”.

Daniela a Patrik 

Daniela Lukáčová a Patrik Lukáč pochádzajú z Veľkých Kapušian. Žijú v Košiciach a sú úspešní nielen na Slovensku, ale aj vo svete. 

Dvaja ľudia, ktorí si vybudovali vlastnú značku a pomáhajú plniť sny aj iným.

Daniela Lukáčová, Mesárošová je autorkou loga ZŠ P. O. Hviezdoslava, ktoré sa dodnes používa a ktoré vytvorila pred niekoľkými rokmi ešte ako žiačka 2. stupňa ZŠ P. O. Hviezdoslava.

K realizácii vlastnej cesty ju nakoplo štúdium na vysokej škole v Košiciach, kde žije dodnes. 

“Po príchode do Košíc z malého mesta sa mi zdalo všetko veľké, spolužiaci, ktorí aj pochádzali z Košíc, sa mi aj smiali, že aj Košice sú vlastne dedina, kde sa pozná každý s každým, ale ja som to vnímala inak. A tak som začala snívať veľký sen, ktorý sa mi podarilo aj zrealizovať,” povedala Daniela Lukáčová.

S manželom Patrikom, ktorý tiež pochádza z Veľkých Kapušian trénujú vo vlastných, súkromných priestoroch, v ktorých je plné vybavenie, no žiadna verejnosť, prípadne malá skupinka max 8-mich klientov v prípade skupinového cvičenia-

Klientov inšpirujú a vedú k tomu, aby dosiahli skvelé premeny, či už potrebujú schudnúť, alebo sa potrebujú dostať od bolesti k sile a sebavedomiu.

Danka má na trhu aj vlastný produkt – úžasné Fit kaše

Dankinou špecializáciou sú najmä kompletné premeny klientov, či už sa jedná o zbavenie sa nadbytočného tuku, naberanie svalovej hmoty alebo vyformovania si postavy silovo-kondičným tréningom vhodným pre ženy aj mužov.

Jej silnou stránkou je určite skvelé vedenie, čo sa stravovania týka, perfektne vyladené jedálničky s vlastnými receptami, ktoré zaručujú neskutočné premeny a dokonca aj vlastný produkt na trhu – úžasné Fit kaše.

Eshop s chutnými, zdravými kašami a vysokým obsahom bielkovín (benefitkase.sk)

Patrikovou vášňou je core tréning a dvíhanie starého dobrého železa

Patrik sa špecializuje najmä na precíznu pohybovú prípravu klientov, nápravu “AjŤákov” a odstránenie bolesti lumbálnej časti chrbtice (“kríže”). Sám pôvodne pochádza z IT sféry, takže dobre vie, aké problémy spôsobuje sedavý životný štýl dnešnej doby.

Jeho vášňou je core tréning a dvíhanie starého dobrého železa – teda trochu silovejšia forma tréningu. Najviac ho teší skvelý progress klientov. Najmä to, keď sa zo slabých, ubolených chlapov stanú zdraví a silní muži. 

 

Ich gym sa nachádza v OC Grunt na KVP (nad Billou). Na rozlohe 200 m2 tu nájdete perfektné vybavenie a úplne súkromie, pretože priestory sú verejnosti neprístupné.

Ako to vyzerá v praxi?

Program trvá 4 týždne. Počas nich prebiehajú 4 online konzultácie v trvaní 30min. Cena programu na 4 týždne je 49€. A v programe je možné pokračovať tak dlho, ako dlho dáva zmysel a prináša výsledky.

Ak si k online programu chcete pridať aj tréningy v skupine, na ktoré môžete chodiť neobmedzene, doplácate si k programu ešte 40 eur.

BeneFIT – Ponuka (ilovetobefit.sk)

OPLATÍ SA RÚBAŤ STROM TUPOU SEKEROU?

Čo tým chcú Daniela a Patrik povedať?

“Predstav si, že máš malé dieťa. Postavíš ho na nohy a povieš: “Bež!” A ono zaparkuje nosom na podlahe…Nič prekvapivé, ako môže vedieť behať, keď ešte nevie ani chodiť?  My dospelí nie sme o nič lepší. Športujeme, pracujeme na záhrade, dvíhame ťažké veci a ešte aj cvičíme bez toho, aby sme sa vedeli hýbať . Ak chcete byť efektívni, najprv si nabrúste sekeru. Potom rúbte strom. Alebo inými slovami – najprv sa naučte hýbať. A potom cvičte. Inak sa môže stať, že sa sekera zlomí skôr ako ten strom zotnete,” hovorí Daniela.

“Ak pravidelne opakuješ tréningy so zlou technikou, výsledky dobré tiež nebudú. Problémy nemusia prísť hneď, ale keď prídu, trvá dlho zbaviť sa ich. Našim cieľom je naučiť vás hýbať sa, dvíhať ťažké veci, behať, chodiť, športovať, cvičiť…,” dodáva Patrik.

A tu nájdete premeny ich klientov: Premeny (ilovetobefit.sk)

Fotogaléria: Facebook@Daniela Lukáčová, Facebook@Patrik Lukáč , www.ilovetobefit.sk

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov