2. ročník PONOŽKOVÝ OKTÓBER – PODAJ ĎALEJ PONOŽKY – pre Červený kríž

Veci, ktoré v živote dostaneme nám dovoľujú žiť. Veci, ktoré dáme ostatným dovoľujú žiť im. Nikdy sa na nikoho nepozeráme zhora, s výnimkou, keď mu pomáhame vstať.“ Citát: OZ Podaj ďalej

Mestské kultúrne stredisko a OZ “vkport.sk” sa pod záštitou primátora mesta Veľké Kapušany, Petra Petrikána, aj v roku 2021 zapájajú v spolupráci s OZ Podaj ďalej Prešov do kampane Ponožkový október.

Prvý ročník v roku 2020 bol mimoriadne úspešný. Podarilo sa nám vyzbierať 196 párov ponožiek, ktoré sa odovzdali pre Červený kríž do Michaloviec. Túto métu sa možno podarí v roku 2021 pokoriť.

Ako na to? Dôjdite pred Mestský úrad s párom nových ponožiek. Tie môžu byť v rôznych veľkostiach a v rôznych farbách a hoďte ich do pripravenej krabice. Tá bude buď pred MsÚ, alebo vo vestibule.

Kampaň vo Veľkých Kapušanoch bude prebiehať od 4. októbra do 30. októbra. Zbierku spustil primátor mesta Veľké Kapušany, Peter Petrikán.

Hlavnou myšlienkou kampane je zabezpečiť ponožky na prichádzajúce zimné obdobie pre tých, ktorí si ich nemôžu zakúpiť, ani sa k nim nijakým iným spôsobom dostať. Po ukončení kampane budú ponožky odovzdané do Michaloviec pre Červený kríž.

Ponožky môžete do krabice nosiť v pracovné dni v čase od 08:00 do 16:00 hod. A v piatok do 12:00 hod.

Údaje o počte vyzbieraných ponožiek budú poskytnuté OZ Podaj ďalej Prešov.

Ďakujeme, že ste s nami! A nezabudnite nám poslať foto! 

K téme si pozrite aj:

Darujeme teplo. 198 párov ponožiek sa vyzbieralo v rámci Ponožkového októbra vo Veľkých Kapušanoch – vkport.sk

„Zoknigyűjtős” október Nagykaposon | Bumm.sk

Ajándékozz melegséget! (Ma7.sk)

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov