Pár slov, ktoré píšem v mene celej našej redakcie…

V kalendári ešte nie, ale meteorologicky už zrejme všetci vnímame, že prichádza jeseň. Máme za sebou druhý rok s Covidom, kedy sme sa málo fyzicky stretávali na spoločných akciách, ale tu, v online priestore, na ktorý sa mnohým z nás svet zúžil, sme o sebe vedeli, podporovali si a pomáhali sme si.
 
Vďaka šikovným ľuďom, ktorí stihli v tomto roku zorganizovať počas obdobia, keď sa opatrenia uvoľnili spoločné akcie sme všetci pookriali a tešili sa zo stretnutí.
 
V priebehu tohto týždňa sme prekročili 6200 „palcov hore,“ čo je pre nás veľmi povzbudivé, ale zároveň vnímame aj vyššiu zodpovednosť, ktorá sa týka informácií, ktoré prinášame na našom webe a FB stránke predovšetkým pre čitateľov Medzibodrožia a Použia. Sme nesmierne šťastné, že sa nám spoločne darí takpovediac zotierať hranicu, ktorú tvorí rieka Latorica a že denne spoznávame šikovných ľudí, ktorí často napriek neľahkým situáciám, ktorým musia čeliť nestrácajú vieru a pozitívny prístup.
 
Áno, vieme aj o nedostatkoch, ktoré máme. Budeme sa snažiť ich odstraňovať počas chodu, ale na niektoré jednoducho nemáme momentálne ani peniaze, ani čas a ani energiu, takže až v budúcnosti.
– Technika. Máme síce veľmi kvalitný fotoaparát, ktorý vyhotovuje videá, dostali sme ho ako dar, ale požiadavka našich čitateľov je väčšinou tá, že odfoť ma a pošli. Keď pracujeme v teréne, hlavne v davoch, tak mobily, ktoré máme sú omnoho praktickejšie. Ale, sľubujeme, že popracujeme na sebe.
– Nemôžeme byť všade, kde sme pozvaní, z dôvodu časovej tiesne. Ale aj touto formou ponúkame možnosť pripojiť sa k nám, kdekoľvek žijete. Nemusíte nič. Stačí, ak nám zašlete fotografie z podujatí odtiaľ, kde žijete, ale aj akúkoľvek inú zaujímavú informáciu, ktorá vie motivovať iných k podobným podujatiam, aké nám zmapujete. Toto je vlastne aj reakcia na vaše správy, v ktorých vyjadrujete záujem o spoluprácu s nami.
– Prekvapila nás a naozaj veľmi milo informácia, žeby ste nás radi zasponzorovali. Momentálne fungujeme tak, ako doteraz, na vlastné náklady, ale do budúcna sa nebudeme brániť. Účet zriadený máme, ale už tretí mesiac funguje ako transparentný z dôvodu zbierky, ktorú sme rozbehli v júni pre Miška Kozmu.
 
Ďakujeme za dôveru, s ktorou sa na nás obraciate. Čo vieme, vyriešime. Čo nevieme riešiť, odporúčame, kde riešenie nájdete a ako postupovať. Ale, nie sme všemohúce a aj náš deň má iba 24 hodín, ktoré si musíme rozdeliť na prácu, ktorá nás živí, na rodinu, ktorá je najdôležitejšia a aj na záľuby, bez ktorých by umrela aj kreativita a nápady.
 
Stránka vkport, dnes už s dosahom na 100 000 čitateľov denne sa môže prirovnať k menším mienkotvorným médiám. Aj vďaka vám všetkým. My veríme, že sa nám spoločnými silami bude dariť aj naďalej pokračovať v zaužívaných tradíciách, že budeme vedieť reagovať na prichádzajúce výzvy, že sa nám spoločne podarí búrať predsudky a bojovať za správne veci.
 
Gabika, aj v mene Renáty a Alici

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov