O reprezentačnom trénerovi Štefanovi Tarkovičovi sa naozaj nikomu ani nesnilo. Slovo ale dodržal a došiel do futbalového kempu

Ako plynul druhý deň vo futbalovom kempe vo Veľkých Kapušanoch, nájdete vo fotogalérii na našom Facebooku. Trénerov Miroslavova Juhása a Igora Žofčáka doplnil tréner Šafranko. A samozrejme primátor Peter Petrikán. 

Michaela Dubeková, ale aj tréneri prízvukovali, že sú miesta, kde deti musia viac motivovať k tomu, aby boli na ihrisku, vo Veľkých Kapušanoch musia deti prosiť, aby išli z ihriska dole.

To, či sa podarí, aby k nám zavítal tréner Slovenskej futbalovej reprezentácie Štefan Tarkovič, nebolo jasné do poslednej chvíle. Ale, podarilo sa. A bol to výsledok našej dlhoročnej spolupráce (mojej redaktorskej) a dobrých medziľudských vzťahov. 

Jeden z najpríjemnejších momentov stretnutia bolo, keď došiel hráč Igor Žofčák a s úctou pozdravil trénera: “Dobrý deň pán tréner.”

Pán tréner Tarkovič nechal pre deti odkaz vo forme videonahrávky a priniesol im zo Slovenského futbalového zväzu motivačné materiály. Najcennejším z nich je asi futbalová lopta z Euro 2021 s podpismi všetkých hráčov. Tá lopta je iba jedna a kto bude jej majiteľom sa rozhodne na konci týždňa.

“Mrzí ma, že sa mi nepodarilo dôjsť skôr, aby som stretol aj deti, možno aj budúcich hráčov Slovenskej futbalovej reprezentácie, ale vo videonahrávke nájdete to podstatné, čo by som určite povedal aj na osobnom stretnutí.” Povedal Štefan Tarkovič.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov