Novinka vo Veľkých Kapušanoch – Alza box

Vo Veľkých Kapušanoch, na ulici Zoltána Fábryho – Tesco pribudol Alza box.

Alza problém doručovania zásielok rieši pomocou úložných boxov AlzaBox, kde si môžete objednaný tovar kedykoľvek prevziať. Tento spôsob doručenia ocenia hlavne ľudia, ktorí nevedia, či budú v čase doručenia doma.

Vyzdvihnutie balíka je jednoduché, stačí zadať autorizačný kód, ktorý zákazník dostal mailom či SMS. V prípade, ak nezaplatil pri objednávaní, je potrebné zaplatiť kartou a následne sa otvorí schránka. Po vyzdvihnutí treba schránku zatvoriť. Ak si zákazník zásielku v určenej lehote nevyzdvihne, objednávka sa stornuje a vracia späť. 24 hodín pred vrátením mu príde SMS a e-mail o poslednej šanci k vyzdvihnutiu. Ak zákazník platil vopred, peniaze mu budú vrátené.

AlzaBoxy sú strážené alarmom a kamerovým systémom. Maximálnu veľkosť sa dozviete priamo v priebehu nákupu. Pokiaľ bude tovar objemnejší, systém vám nedovolí zvoliť si možnosť vyzdvihnutia v AlzaBoxe. 

AlzaBoxy je inštalovaný na mieste, kde nie je problém prísť autom a zaparkovať.

Vyzdvihnutie balíka je jednoduché a my Vám ho prinášame v 5. krokoch

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov