Nech svetlá za oknami nesú pozdrav do neba: Ďakujeme, že ste boli, odpočívajte v pokoji.

Začalo to obyčajnou reťazovkou pred dvomi dňami. Poznáte to, ako človeka vystrelí, keď ju obdrží. Pošli ju dvadsiatim, do piatich minút, ináč Ťa zrazí kôň)). Teda už len z princípu a aby nám nedvihla reťazovka tlak ju ignorujeme.

Neviem čím to bolo, že túto som si prečítala. Hm, nápad fajn, aj keď došiel blbo.

Ale prečo ju posielať týmto spôsobom. Veď kapušančania sa vedia v každej situácií neskutočne zomknúť a ťahať za jeden povraz. Prečo z tohto nápadu nevyťažiť maximum, zrealizovať ho ináč, tak typicky kapušiansky. Príkladne aj pre iné mestá a obce.

Môže z nej byť krásna akcia, ktorá zasa len zomkne ľudí .

Preto pošlime pozdrav do neba (keď už na cintoríny nemôžeme), pre všetkých, ktorí nejakým spôsobom vstúpili do nášho života, ktorí otvorili svoje srdcia pre nás, darovali nám seba, kúsok zo seba. Ostali nám spomienky a v našich srdciach budú mať navždy svoje miesto.

Nech odpočívajú v pokoji. 

Urobme to v mene reťazovky. Dnes 1. novembra na Sviatok všetkých svätých o 18:00 hod. si máme so zapálenou sviečkou, kahancom v okne pripomenúť pamiatku zosnulých na celom Slovensku Treba poslať ďalej.

Neposielajte reťazovku, ale zdieľajte článok a  večer o 18:00 hod. rozsvieťte plameňom sviečky svoje okná a pošlite pozdrav do neba. 

Kto sa zúčastní tejto novej akcie v meste? Ak áno, dajte lajk na Facebooku, alebo koment. Ak dokážeme byť zase iní, pravdepodobne aj média dôjdu natočiť večerné Veľké Kapušany.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov