U9 a U11 MFK Veľké Kapušany – Zemplín Michalovce

18.augusta 2020 sa na futbalovom štadióne vo Veľkých Kapušanoch uskutočnilo futbalové stretnutie medzi U9 a U11 MFK Veľké Kapušany a kvalitným ligovým súperom Zemplín Michalovce.

Stav zápasu U9 Veľké Kapušany a U10 Zemplín Michalovce – 6:9 – góly za MFK – D. Reho 3 góly, Husár – 3 góly

Stav zápasu U11 MFK Veľké Kapušany a U11 Zemplín Michalovce – 3:10 – góly za MFK – Popovičová 1 gól, Reho 1 gól, Molnár 1 gól

foto: Martin Bačo
foto : Martin Bačo
foto : Martin Bačo
foto : Martin Bačo

Martin Bačo (tréner) – “Zápasy boli veľmi kvalitné. Zistili sme na čom máme ešte pracovať. Zápas sledovala viac, ako 200 divákov a ďakujem rodičom a divákom za povzbudzovanie počas celého zápasu. Deti odchádzali za potlesku a diváci ich povzbudzovali slovami boli ste skvelí. O týždeň, vo štvrtok 27.8.2020 o 16:00 hod. sa hráči stretnú s družstvom TJ Slavoj Trebišov a druhý súper je zatiaľ neznámy, ale určite bude, aby si opäť zmerali sily a schopnosti s kvalitnými súpermi.”

Opýtali sme sa aj Sándora Molnára, otca Auréla Molnára, ktorý je jeden z najúspešnejších strelcov MFK Veľké Kapušany – “Deti sú veľmi motivované. Veľmi veľa sa zdokonaľujú. Z tréningu na tréning, zo zápasu na zápas. Vedia, že musia veľa pracovať a zdokonaľovať sa a veľmi sa snažia. Maťo Bačo perfektne vedie celé mužstvo. Skvelí sú aj rodičia, aj fanúšikovia, ktorí ich povzbudzujú a ženú vpred. Svojho syna nosím do Veľkých Kapušian, pretože veľmi rád chodí do MFK Veľké Kapušany. Dobre sa cíti a vychádza so spoluhráčmi, aj s trénerom. Viackrát ho volali do Kisvárdy, ale on chce zatiaľ hrať za Veľké Kapušany.”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov