MFK Veľké Kapušany volil nové vedenie

Vedenie MFK Veľké Kapušany zvolalo dňa 19. mája 2020 valné zhromaždenie Občianskeho združenia MFK Veľké Kapušany s cieľom zvoliť vedenie klubu na následujúce obdobie.

Valné zhromaždenie sa uskutočnilo na Futbalovom štadióne Veľké Kapušany v utorok od 17:00.

Volieb sa zúčastnili členovia MFK s právom hlasovania nad 18 rokov, primátor mesta Peter Petrikán, predseda športovej komisie – poslanec Ferdinand Kočiš a kandidáti na vedenie MFK, ktorí podľa rozhodnutia členov MFK zo dňa 12. mája 2020 mali pripraviť a predstaviť svoje vízie a pracovné tímy s ktorými budú MFK viesť.

Úvodné slovo patrilo Kiss Kolosovi, predsedovi MFK Veľké Kapušany, ktorý prítomných privítal a informoval o tom, že volieb sa zúčastnia síce dvaja kandidáti, ale z dvoch kandidátov má pripravený pracovný tím iba jeden z nich.

Po úvodnom slove dostal priestor Miroslav Dirda, ktorý prítomným predstavil členov pracovného tímu, ktorého súčasťou je aj on a poprosil ich o dôveru, ktorú mohli vysloviť hlasovaním.

Členovia tímu : Miroslav Dirda, Ladislav Berta, Zoltán Szedlák, Pavol Kačmarik a Zsolt Kazonyi

O slovo požiadal aj Csaba Balogh. On informoval prítomných o tom, že pracovný tím nemá, oslovil Lukáša Bodnára s ktorým sa spojil, ale tiež informoval prítomných o tom, že si uvedomuje, že dvaja ľudia futbal robiť nemôžu. Poprial novému vedeniu, ktoré MFK Veľké Kapušany bude viesť veľa šťastia, zároveň prízvukoval, že kedykoľvek je ochotný prispieť svojimi skúsenosťami a pomôcť.

Pristúpilo sa k voľbám.

Prítomní podľa prezenčnej listiny volili členov výboru MFK Veľké Kapušany, ktorí si následne medzi sebou zvolili predsedu MFK Veľké Kapušany.

Zo všetkých prítomných sa zdržal iba jeden člen, proti nebol nikto a všetci ostatní, 39. prítomní boli za to, aby nové vedenie MFK Veľké Kapušany tvorili:

Ladislav Berta, Miroslav Dirda, Zoltán Szedlák, Pavol Kačmarik, Zsolt Kaszonyi

z ľava : Zoltán Szedlák, Ladislav Berta, Miroslav Dirda, Zsolt Kaszonyi, Pavol Kačmarik

Následne sa členovia odobrali zvoliť spomedzi seba predsedu MFK Veľké Kapušany, ktorým sa stal : Ladislav Berta

Ladislav Berta

Ladislav Berta bezprostredne po zvolení informoval prítomných o tom, že aj keď sa stal predsedom, je súčasťou pracovného tímu, už nového vedenia klubu, ktorého prioritou bolo zachrániť futbal vo Veľkých Kapušanoch. Poďakoval sa primátorovi za pomoc a poznamenal, že ľahká práca viesť MFK v súčasnej situácii nebude, pretože futbal sa vo Veľkých Kapušanoch buduje každý rok, hráči odchádzajú, momentálne nemá MFK schválený rozpočet, čiže nevedia ani to, koľko financií budú mať k dispozícii. V závere poprosil bývalých funkcionárov, ale aj ostatných predovšetkým o dôveru a podporu.

Primátor mesta Peter Petrikán sa poďakoval tým, ktorí futbal viedli a odchádzajú a novému vedeniu poprial veľa trpezlivosti a veľa síl. Poznamenal, že každý kto futbal robil vie, že to nie je ľahká práca, ale určite bude nápomocný tak, aby fungoval aj ďalej.

Rozhovor s novým predsedom MFK Veľké Kapušany Ladislavom Bertom, prítomný aj novozvolený člen Zoltán Szedlák

Rozhovor s novozvoleným členom výboru MFK Veľké Kapušany Miroslavom Dirdom

Fotogaléria :

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov