AKÁ MATKA, TAKÁ KATKA

V programe Môj prvý maratón nevšedný spoločný debut mamy a dcéry.
„Do päťdesiatky chcem odbehnúť jeden maratón“ – to sú slová mami Silvie Pappovej, ktoré vyslovila pred piatimi rokmi a dodnes sa ich drží.
Vtedy ešte ale nevedela, že týmito slovami, postupnými tréningami a účasťou na bežeckých podujatiach motivovala aj svoju staršiu dcéru – vtedy 15-ročnú Viktóriu až natoľko, že aj ona začala s pravidelným behom a po dovŕšení svojich 18-tych narodenín absolvovala svoj prvý polmaratón v Košiciach.
Odvtedy si spolu s mamou odbehli polmaratón v Budapešti, opäť v Košiciach, v Michalovciach a Viki aj v Prahe v rámci juniorskej štafety. Tento „tandem“ pochádza z Veľkých Kapušian, obe sú členkami Mestského bežeckého klubu v ich rodnom meste a pravidelnými tréningami sa pripravujú na 4. október 2020.
Silvia je zástupkyňou riaditeľky školy a Viki študuje na Technickej univerzite v Košiciach.
Ostáva veriť, že tú najdôležitejšiu fázu prípravy zvládnu obe k svojej spokojnosti a naplno si vychutnajú jesennú maratónsku atmosféru.
Čo myslíte?
Dobehnú spolu ruka v ruke, alebo to bude súboj kto z koho?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov