PF 2020 a želajme si…

Tohtoročné Vianoce sa skončili. Pozreli sme si na Fb 3919 ozdobených stromčekov, veeeľa fotiek detičiek otvárajúcich darčeky a mačky a psíky a vôbec nám to neprekážalo.

Skončilo sa obdobie vianočných prianí a už nabehujú tie novoročné. Nejdeme bilancovať celý rok, naša redakcia vkpor.sk má o chvíľu narodeniny a tie budeme oslavovať retrospektívou. Niečo ale predsa nemôžeme nechať bez povšimnutia. A to je fakt, že v roku 2019 sa udialo nesmierne veľa dobrých a veľkých vecí vďaka všetkým, ktorí sme sa spojili. Že sa nám podarilo spoločne posunúť a ukázať, že Veľké Kapušany sú miestom a mestom, ktoré žije, ktoré sa posúva. Vďaka občanom, vďaka vedeniu mesta a vďaka tým, ktorí nerozosievajú apatiu, ale spolupatričnosť, solidaritu a pracujú pre dobré veci.

Rok 2020 môže byť viac senzačný. Už máme skúsenosti, máme vybudované dobré vzťahy, viac sme sa spoznali a prajeme Vám, aby ste sa menej sťažovali a viac tešili, menej zlostili a viac žili v mieri a pokoji, menej ešte musím a viac času a výziev, ktoré Vás budú posilňovať, veľa lásky a pocit, že nikdy nie ste sami. Prajeme Vám každý deň plný zážitkov, ale aj spomienok. Nikdy nezabúdajte kým ste a kam smerujete a na lásku, pretože bez lásky nie sme nikým…

Čo Vám neprajeme sú politici a komunálni politici, ktorí nedokážu pracovať nijako a už vôbec nie pre občanov. Pretože na to, aby sa mesto mohlo rozvíjať ďalej potrebujeme komunálnych politikov ľudských, aby to, čo robia nebolo o sympatiách, ale o záujmoch pre občanov, autenticitu, aby sme im mohli veriť, politikov, ktorí hovoria čo si myslia, ale kultivovane a s rozumom tak, aby to malo hlavu aj pätu. Nech sú sami sebou, ale nech vedia oddeliť veci verejné od osobných záležitostí…

PF 2020

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov