Zajtra všetci môžete byť súčasťou charity. Môžete pomôcť Zille a Dávidovi, ale aj obetiam výbuchu v Prešove.

Keď sa vyhlásila charita pre ťažko žijúcich vo forme zbierky a súbežne Dobrý jarmok, nečakali sme, že to spôsobí explóziu lásky v ľudských srdciach.

Veľké Kapušany nie sú obrovským mestom. Sú takým akurátnym. V tomto akurátnom meste ale cítiť toľko lásky, že sme nechápali… Boli sme milo dojaté. Ľudia sa zase raz spojili. Nesúdili, ale od prvého momentu prinášali, chceli pomôcť. Do takej miery,  že namiesto podpory plánovaných troch rodín sme vo Vašom mene pomohli dvanástim rodinám

Tú lásku vo Vašich srdciach je cítiť ďalej. Aj vidieť ju vo Vašich očiach. Tiež Vás všetkých z okolia, ale aj z veľkej diaľky. 

Doteraz všetko prebehlo spokojne a pokojne. Nebolo cítiť zhon, nervozitu.

Nie sme stratení v medziľudských vzťahoch ľudkovia, to je fakt, ktorý nikto nevyvráti.

Prvé dve etapy máme za sebou. Zajtra nás čaká najnáročnejšia. Zúžitkovať Vašu prácu a  námahu  a premeniť ju vo financie, aby sme všetci spolu vedeli pomôcť týmto deťom.

Vy všetci viete pomôcť. Všetci, ktorí prídete na Dobrý jarmok. Za charitatívny príspevok si viete vybrať z desiatok a desiatok prekrásnych vecí a tým vlastne pomôžete. Taktiež viete podporiť tým, že si vyberiete zákusky.

A aby toho nebolo málo……..a iba toľko, rozširujeme poslanie a zmysel Dobrého jarmoku.

Celé Slovensko pomáha obetiam výbuchu v Prešove. My nie sme iní, aj my pomôžeme. Nielen im, ale aj nášmu mestu, jeho životnému prostrediu, ľuďom, zvieratám a urobíme dobrý čin. Ak oželiete kúpu pyrotechniky a financie, ktoré ste plánovali za ňu utratiť vhodíte do krabice NEODPAĽUJ – POMÁHAJ!!!  prispejete obetiam výbuchu v Prešove. Ako pozornosť dostanete od nás symbolickú prskavku .

Večer s Vami všetkými, ktorí chcete byť pri tom prepočítame spoločne financie a následne ich vložíme na transparentný účet mesta Prešov, ako príspevok od veľkokapušančanov.

Tešíme sa na Vás a čakáme Vás na Dobrom jarmoku)

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov