Skvelá správa! Odmenu 50 Eur vďaka Zoltánovi Zdibákovi získala ZŠ J. Erdélyiho

Mail došiel od p. Tomáša Bátovského:

“Ani sme sa nenazdali a vegetačné obdobie paulownií máme na konci. Dúfame, že vám starostlivosť a rýchly rast paulownií prinášal radosti, podobne ako aj nám.  Na začiatku leta sme Vám sľúbili súťaž o najvyššiu paulowniu v 3 kategóriách, podľa nadmorskej výšky. Prišlo nám od vás mnoho fotografií, z čoho máme veľkú radosť.  Prihlasovanie súťažných fotografií sme už uzavreli. Prosíme vás o trpezlivosť a v najbližších dňoch môžete očakávať e-mail s výhernými fotografiami a menami výhercov. Aby sme vám spríjemnili čakanie na výhlasenie výsledkov súťaže, dnes vyhodnotíme bonusovú kategóriu – “Okrasná paulownia”. Odmenou v tejto kategórií je 50€. V tejto kategórií sme hodnotili paulownie, ktoré sú vysadené s cieľom skrášliť prostredie. 

Veru, nebolo to ľahké rozhodovanie, ale nakoniec sme vybrali paulownie a príbeh, ktorý nás chytil za srdce. Boli to paulownie vysadené na Základnej škole J. Erdélyho vo Veľkých Kapušanoch. Táto základná škola ich vysadila na podnet pána Zoltána Zdibáka, ktorého dcérka chodí do tejto školy. Steny tejto školy sa v lete prehrievajú a paulownie im v budúcich rokoch budú poskytovať dodstatok tieňa. Pán Zdibák prihlásil základnú školu do súťaže a poslal nám aj fotodokumentáciu z výsadby. Na výsadbe sa podielali ako deti, tak aj ich rodičia, čo nás veľmi potešilo.  Aj keď tieto paulownie niesú najvyššie, veríme, že ich pozitívny príbeh bude pokračovať aj v ďalších rokoch.

Tešíme sa na ďalšie vyhodnotenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov