Komu pomôžeme zbierkou, ktorá bude prebiehať od 8.11.2019 do 22.11.2019

V predchádzajúcich príspevkoch sme vás informovali o tom, že od 8.11.2019 do 22.11.2019 v čase od 13:00 do 18:00 hod. každý pracovný deň, bude na mestskom úrade – prízemie, prebiehať dobročinná charitatívna zbierka.

Dobročinnú charitatívnu zbierku vyhlásilo naše Občianske združenie, ktoré je zaregistrované pod názvom Zodpovední občania mesta Veľké Kapušany, ale mnohí ho poznáte ako “vkport”.

Dobročinná charitatívna zbierka sa uskutoční pod záštitou primátora mesta Veľkých Kapušian, Úradu práce sociálnych vecí a rodiny v Michalovciach a Vysokej školy zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Michalovciach.

Podporuje ju aj Rímskokatolícka farnosť sv. Šimona a Júdu vo Veľkých Kapušanoch.

Zbierať sa budú : šampóny, mydlá, sprchovacie gély, toaletný papier, zubné kefky, zubné pasty, dámske hygienické vložky, prášok na pranie, aviváž, hygienické vreckovky, servítky, leukoplast, obväz, vrecia na odpad
Iné veci : nové ponožky, nové uteráky, utierky na riad, čistiace prostriedky

Zbierať od darcov darované veci budú členovia OZ Zodpovední občania mesta Veľkých Kapušian s pomocou dobrovoľníkov, ktorými sú študenti z 2. A triedy Gymnázia vo Veľkých Kapušanoch, ktorí podporujú našu myšlienku.

Komu odovzdáme to, čo sa vyzbiera:

Andrea Štofaňáková je maminou dvojičiek, ktorá býva na Sídl. POH vo Veľkých Kapušanoch a ktorá sa o nich príkladne stará. Je na ne sama. Najbližšiu rodinu, sestru, má v Nemecku. My vieme, že aj s podporou rodiny je občas ťažké žiť a prežiť a preto sme sa rozhodli jeden balík po ukončení zbierky odovzdať jej a detičkám.

Aurélia Lovászová – osamelá seniorka. Pani má dokonca zrušený trvalý pobyt, ale býva vo Veľkých Kapušanoch v podnájme. Táto milá pani je aj členkou Klubu dôchodcov a myslíme si, že balíček zostavený z hygienických potrieb a čistiacich prostriedkov by jej aspoň trochu pomohol a odľahčil ju od každodenných výdavkov, ktoré my vnímame často ako samozrejmosť.

Denisa Csomósová, ktorú poznáme mnohí, ako maminu štyroch detí, z ktorých jeden je mladý, aktívny a celkom talentovaný športovec. Mamina je chorá, má rakovinu a rodina potrebuje nielen morálnu, ale aj inú pomoc a preto sme sa rozhodli, že tretí balík zostavený z hygienických a čistiacich prostriedkov venuje im.

Veľmi vás prosíme, aby ste sa stali súčasťou tejto zbierky, pomohli nám aspoň trochu uľahčiť život týchto ľudí.

Pomáhať môže každý, stačí málo….

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov