Pozor, pozor. Veľké Kapušany, Použie a Medzibodrožie. Pridajte sa k celoslovenskej Bubnovačke! Školy, škôlky, rodičia, starí rodičia, pracovné kolektívy… zo všetkých obcí a miest. Spojme sa pre naše deti, pre všetky deti. BUBNUJME SPOLU.

1. Na našej FB stránke sústreďujeme už nielen občanov z nášho mesta, z Veľkých Kapušian, ale aj z rôznych iných miest a obcí Použia a Medzibodrožia.

2. Dokázali sme sa spojiť v rámci zberu plastových vrchnáčikov, v rámci charity pre Patrika.

3. Do BUBNOVAČKY  sú zatiaľ zapojené veľké mestá. Oni ale nepoznajú ,ako sa vedia spojiť obce na východe. Veľké Kapušany bubnujú. 19. 11. 2019 o 11:00 hod. sa pridávajú k väčším mestám a tešíme sa.  A čo vy? Ostatní? Už sme dokázali, že sa vieme spájať v rámci dobrých myšlienok a skutkov. Poďte s nami a buďte príkladom toho, že hlasy našich detí, ale aj nás dospelých z nášho krajného východu zaznejú spolu a naraz.

4. PRETO POZÝVAME Z KAŽDEJ DEDINY, ale aj z KAŽDÉHO MESTA POUŽIA A MEDZIBODROŽIA, ZO ZEMPLÍNA malé, väčšie skupiny – záleží iba na tom, či sa dokážete spojiť.

Pridajte sa k Veľkým Kapušanom a zapojte sa s nami do celoslovenského bubnovania dňa 19.11.2019 od 11:00 do 11:15 hod.

Dajte vedieť o svojom meste, o svojej obci tak, ako to robíme my vo Veľkých Kapušanoch. Bubnovačkou.

4. Naša sila je v našom spojení sa.

5. Nemáš bubon? Netreba! Zober 2 paličky, zober 2 plastové fľaše. Ani my ho nemáme, ale máme hrnce a varechy, máme plastové fľaše,  vedrá, takže bubnovať budem na niečom z tejto ponuky. Ak ste ale šikovní a kreatívni, určite stihnete bubon do 19.11.2019 vyrobiť.

6. Ozvite sa nám, ak sa vám páči myšlienka.

Z každej obce sa môže pripojiť ktokoľvek a nemusíte nikam chodiť. Stačí, ak máte organizačné schopnosti a chuť.

7. Veľké Kapušany budú bubnovať. Veľké Kapušany sú mestom, ktoré spája ľudí pre dobrú vec. Koordinátorkou pre bubnovačku vo Veľkých Kapušanoch je Gabika Fedičová. Pridajte sa k nám. Ozvite sa nám v správe a usmerníme Vás.

8.Celá akcia je jednoduchá. Hľadáme práve Teba, alebo akčného človeka,  v tvojom okolí, ktorý  bude koordinátor, všetko ti vysvetlí  niekto z tvojho okresu. Okres Michalovce koordinuje PhDr. Rastislav Barkasi, okres Trebišov koordinuje JUDr. Lucia Grajcarová. Kontakt vieme poskytnúť. Títo ľudia ťa zároveň pridajú na mapku, kde sú všetky mestá, ktoré sa do bubnovačky zapoja.

Vyrobíš plagát, vylepí/š ho, dáš ľudom do povedomia, čo sa chystá. Spojíš školy, škôlky, prípadne obec.  Ak sa hanbíš, netrúfaš si, oslov niekoho z týchto inštitúcií.  Skvelým iniciátorom ste Vy rodičia, pôjdete do školy vášho dieťaťa a poviete učiteľke, nech sa pridajú. Ak súhlasia, kontaktujte nás. 

9. Bubnovať budete u vás doma – vaša škola, vaše mesto, vaša obec. Na školskom dvore, pred obecným úradom, na ihrisku, v telocvični, atď. Ide o to, aby ste  bubnovali. Potom môžeš urobiť fotky, krátke videjko, ktoré pošleš koordinátorom a samozrejme aj nám.

Všetky inštrukcie ti poskytnú mailom koordinátori z tvojho okresu. Pre kontakt na nich, sa pokojne ozvi nám. 

9. Vo Veľkých Kapušanoch bubnujeme od 11:00 do 11:15. Začiatok je daný, ale končiť môžeš aj neskôr.

10. Pridaj sa k našej výzve.

11. Bubnovať nemusia iba deti, ale chceme, aby bubnovali aj dospelí. Nezáleží na tom, koľko máte rokov. 

11. Kto sa pridá k nášmu mestu, kto bude bubnovať s nami? Ktorá obec, mesto, či škola, škôlka, atď? Koho, ako motiváciu pre zdráhajúcich sa  uvedieme na vkporte, že bubnovať bude napr. škola z tejto obce ?

12. Koniec koncov bude to okrem účelu aj veľká sranda.

13. Veľké Kapušany budú vo veľkom štýle. Všetky deti zo škôl a škôlok sa sústredia pred MsÚ, kde bubeníci budú riadiť tempo. 

14. Ak si zatiaľ nečítal o Bubnovačke vo Veľkých Kapušanoch,  urob to kliknutím TU.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov