Aby bolo deti lepšie počuť/)Hogy a gyerekeket jobban lehessen hallani (Copus IV/2019)

Pri príležitosti Svetového dňa prevencie týrania a zneužívania detí sa bude dňa 19. novembra vo Veľkých Kapušanoch konať 1. ročník veľkej bubnovačky s názvom „Aby bolo deti lepšie počuť“.

Bubnovať sa bude na námestí pred Mestským úradom v čase od 11:00 do 11:15 hod. V rovnakom čase sa rozbehne akcia v mestách na celom svete. Deti, učitelia, rodičia i každý kto sa pridá, budú bubnovať na všetkom, čo dáva priestor na vybubnovanie čo najväčšieho hluku – kreativite sa medze nekladú. Pozývame každého, pretože deti a ich hlas sú pre nás dôležité!

A gyermekek jogainak világnapja alkalmából 2019. november 19-én Nagykaposon megrendezésre kerül az első NAGY DOBOLÁS, melynek címe „Hogy a gyerekeket jobban lehessen hallani”.

A dobolásra a városháza előtti téren kerül sor 11:00-től 11:15-ig. Ugyanebben az időpontban kerül sor erre a kezdeményezésre a világ többi országában is. Nagykapos városa nagy dobolást hirdet meg – hogy a gyerekeket jobban lehessen hallani Gyerekek, tanárok, szülők és minden olyan ember, aki hozzánk szegődik, dobolhat minden olyan tárgyon, melyek segítségével a lehető legnagyobb zaj érhető el – a kreativitásnak nem szabunk határokat.

Szeretettel várunk mindenkit, mert számunkra a gyerekek hangja nagyon fontos!

Zdroj/Forrás – COPUS IV/2019

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov