Okresný prokurátor v súvislosti s udalosťou, ktorá sa udiala 4. marca, podal v júni obžalobu na občanov mesta Veľké Kapušany

Dňa 04. marca 2019 v popoludňajších hodinách mnohí občania nášho mesta Veľké Kapušany boli svedkami toho, ako skupina rómskych občanov napadla najskôr dvoch občanov, ktorí sa snažili od nich po prvom napadnutí utiecť a potom, ako občania zavolali na stanicu mestskej polície, napadli aj dvoch mestských policajtov, konkrétne jednu príslušníčku a jedného príslušníka mestskej polície.

Okresný prokurátor v súvislosti s udalosťou, ktorá sa udiala 4. marca, podal v júni obžalobu na Michala V., Norberta Č. a Norberta Č., občanov mesta Veľké Kapušany, ktorí sú obvinení tým, že použili násilie v úmysle pôsobiť na výkon právomoci verejného činiteľa a dopustili sa fyzicky, verejne a na mieste verejnosti prístupnom výtržnosti tým, že napadli iného, čím mali spáchať prečin útoku na verejného činiteľa a prečin výtržnosti. Dátum hlavného pojednávania nie je vytýčený.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov