Absolventská výstava mladých umelcov v ZUŠ Veľké Kapušany

Dňa 25.6.2019 od 15:00 sa v koncertnej sále Základnej Umeleckej Školy vo Veľkých Kapušanoch uskutoční absolventská výstava mladých nádejných talentov VÝTVARNÉHO ODBORU ZUŠ Veľké Kapušany, ktorí sa posledné roky pod vedením Edity Nagyovej na tento svoj veľký debut pripravovali. Počas tejto prípravy mali možnosť vyskúšať si rôzne techniky – kreslenie, maľovanie, grafiku, úžitkovú a priestorovú tvorbu či keramiku.

Cez rôzne umelecké techniky má dieťa priestor vyjadriť svoje myšlienky, pocity, názory, je to jedným z kľúčových spôsobov komunikáce a prezentácie seba samého, umenie podporuje jeho osobnostný rast a zdravý vývoj.

Pod vedením skúseného odborníka a skutočného umelca, akým p. učiteľka Editka bezpochyby je, sa naše deti posúvajú dopredu, vyvíja sa ich osobnosť, naučia sa vyjadrovať to, čo je dôležité a svojimi dielami spôsobujú radosť nielen sami sebe, ale aj nám všetkým, rodičom, známym a neznámym, ktorí máme možnosť sa s ich tvorbou stretnúť buď úplne zblízka alebo ho trebárs len podvedome registrovať a obdivovať na chodbách ZUŠ, vo výstavných miestach nášho mesta alebo aj mimo neho.

Príďte sa pozrieť na vystavené diela mladých talentov, potešíte nielen svoje oko ale aj srdcia umelcov, ktorí môžu byť na svoje výkony patrične hrdí.
Vystavovateľmi sú:

Dorota Čerňanská
Veronika Domonkošová
Dárius Kočiš
Matyi Virág
Mgr. Jana Matyiová
Varga Diana.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov