Keď naše deti idú do Popradu reprezentovať ZŠ POH vo Veľkých Kapušanoch

V pondelok ráno od ZŠ POH Veľké Kapušany odchádza autobus s detičkami z ročníkov 1-4 (ročníky v zložení chlapec – dievča)  spolu s rodičmi, ako bujarou podporou našich deti s transparentom v ruke. Hrdých rodičov – právom. Ich detičky v disciplínach podobných ninja warrior bojovať o postup do celoslovenského kola. Nákres disciplín je v prílohe Pdf- športový deň.

SPORTOVY_DEN_NADACIE_SLSP_2019_PROPOZICIE (1)

Príchod skupiny budú natáčať, ich rozcvičku, atď. a vyhotovia krátky film.

Na športovom dni Nadácie Slovenskej sporiteľne, ktorý bude v pondelok 24. júna v Aréne Poprad budú základné školy Košického a Prešovského kraja Okrem športovej súťaže čaká na účastníkov bohatý program. Nebudú sa nudiť ani deti, ktoré nebudú súťažiť, pripravené sú skákacie hrady, maľovanie na tvár aj občerstvenie. Pre rodičov diagnostický stánok zdravotnej poisťovne Dôvera, konzultácie s odborníkmi z O2 Športovej akadémie Mateja Tótha, stánok Colgate s malým darčekom. Samozrejme nesmie chýbať autogramiáda olympijského víťaza Mateja Tótha. Podujatie vyvrcholí koncertom Dary Rolins. 

Program

13.00 h: začiatok registrácie súťažiacich,
14.00 h: otvorenie podujatia, príhovor Mateja Tótha a primátora mesta Poprad,
14.15 h: súťaž Športový deň Slovenskej sporiteľne 2019,
16.15 h: Dara Rolins – koncert,
17.00 h: vyhlásenie víťazov súťaže.

Sprievodný program

Stánok O2 Športovej akadémie Mateja Tótha: dozviete sa v ňom informácie o projekte olympijského víťaza Mateja Tótha. V stánku bude priestor na odborné konzultácie s trénermi, fyzioterapeutom, ale aj detskou psychologičkou.

Stánok zdravotnej poisťovne Dôvera: Môžete si nechať odmerať krvný  tlak, vďaka kvantovému analyzátoru si môžete zmerať vitamíny a stopové prvky v tele, odmerať si saturáciu (okysličenie) oxymetrom, prístroj smokerlyzer vám zmeria obsah CO2 a znamienka Vám vyšetrí odborná lekárka.

Stánok Colgate: Ako sa správne starať o zuby ukáže deťom, aj dospelým zubár. Pre každého návštevníka s malým darčekom.

Stánok Slovenskej volejbalovej federácie:  Prezentácia Slovenskej volejbalovej federácie, kde deti a rodičia získajú množstvo informácií o volejbale aj prostredníctvom prezentačných materiálov.

Skákacie hrady:  dispozícii budú dva skákacie hrady, ktoré môžu využiť súťažiaci a hostia. Väčší hrad je k dispozícií pred Arénou Poprad a menší, pre malé deti, v interiéri.

Maľovanie na tvár: v stánku deťom pomaľujú tvár šikovní animátori podľa priania detí, k tomu im vyrobia z balónika aj zvieratko.

Občerstvenie: k dispozícii budú dva stánky s občerstvením a pitným režimom. Jeden bude vyhradený pre súťažiacich, druhý pre návštevníkov Športového dňa Nadácie Slovenskej sporiteľne 2019.

ORGANIZÁCIA SÚŤAŽE
Vyhlasovateľom súťaže je O2 Športová akadémia Mateja Tótha. Súťaž je dvojkolová, ktorá sa odohrá v štyroch podujatiach.
Prvé kolo je organizované pre východ Slovenska (Prešovský a Košický kraj), stred Slovenska (Žilinský, Banskobystrický a Trenčiansky kraj) a západ Slovenska (Bratislavský, Trnavský a Nitriansky kraj). Druhé kolo bude finálové. Uskutoční sa v novembri 2019 v Bratislave. Do druhého finálového kola postúpia prvé tri školy z východu, stredu a západu Slovenska. Víťazným školám budú uhradené všetky náklady na dopravu do hlavného mesta. Vo finále budú školy bojovať o absolútneho víťaza Slovenska, ktorý získa grant O2 Športovej akadémie Mateja Tótha pre svoju školu. 

Našim držíme palce a prajeme im krásny deň.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov