Priateľský futbalový zápas 8.6. 2019

S odstupom času, ale o to srdečnejšie vám prinášame spracovaný príspevok o priateľskom futbalovom zápase, ktorý sa uskutočnil dňa 08.06.2019 na ihrisku pri ZŠ P. O. Hviezdoslava vo Veľkých Kapušanoch.

Dňa 08. 06. 2019 o 10:00 hod. prvýkrát hostilo ihrisko pri ZŠ POH futbalistov z Kráľovského Chlmca. Hral sa odvetný zápas priateľského zápasu. Prvý sa odohral v Kráľovskom Chlmci. 

Na trávnik nastúpili šikovní hráči MFK Veľké Kapušany – kategória U9 a U11, ktorých už v auguste začnú prihlasovať na súťaže.

Prvýkrát v akcii ich videli rodičia a všetci, ktorí si našli čas a prišli ich povzbudiť.  

Reprezentovali naše mesto Veľké Kapušany.

Deti si po zápase zaslúžili párky a samozrejme aj nanuk , ktorý v takejto horúčave padol vhod.

Organizátor Mgr. Martin Bačo ďakuje mestu Veľké Kapušany a MFK klubu za podporu tohto prípravného zápasu a prajeme naším najmenším veľa šťastia v sezóne, ktorá sa pre nich blíži už tomto roku.

U 9 zostava MFK Veľké  Kapušany Alfréd Molnár Dávid Popovič Tomáš Kolto Máte Tóth Leo Kanoc Jergus Habina Patrik Bilaz Zolan Kassa Vojtech Talpas 

U 9 MFK Veľké  Kapušany 5:0 U9 Kráľovský Chlmec

U 11 zostava MFK Velke Kapusany Oliver Hrabcak Anita Popovicova David Talpas Florián Kaszonyi Roland Novotný Filip Husár Alfréd Molnár Marek Tóth Jakub Kosara

U 11 MFK Veľké  Kapušany 0:12 Kráľovský Chlmec

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov